L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 d’agost del 2014

Tallers de Cuina del Cearà


L’Ajuntament de Tavernes ha celebrat aquests passats dies els “Tallers de Cuina del Cearà”, una mostra de la cuina brasilera, que ha tingut lloc dins del marc d’activitats del Sete Sois Sete Luas en el Saló La Font. 

La cuinera del Cearà, Conceição Ferreira Pinto, guanyadora del Concurs Premi Sete Sóis Sete Luas amb un plat amb plàtan, i el cuiner de Tavernes, Víctor Basset, han preparat diverses receptes típiques de la cuina del Cearà i de la cuina valenciana al llarg dels tres dies que han durat els tallers. 

Els dos cuiners han oferit als assistents als tallers-cursets un laboratori gastronòmic amb diverses receptes del nord-est del Brasil com: tapioca, cuscús, el bolo de macaxeira, baião de dois, paçoca, carne de sol, macaxeira frita i altres amb receptes i productes propis de la cuina valenciana. 

Les places, previa inscripció efectuada temps enrrere, eren limitades a un màxim de 20 persones per taller i s'han efectuat tres tallers al dia. 

-