L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 8 d’agost del 2014

Insuperable el concert oferit pel grup "Saxofons Octavia" a iniciativa de la regidoria de Joventut.




El concert del grup “Saxofons Octavia”, programat per la regidoria de Joventut, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, va ser tot un èxit. Les cadires que hi havia preparades foren prompte ocupades, i foren molts els affeccionats i estadans de la platja qui, dempeus, hi assistiren a la que va resultat una gran demostració del virtuosisme dels quatre professors.


L’adaptació d’un quartet de corda “Capritx” de Fèlix Mendelsson i una peça d’aire més de modern de Grotowski, molt complicada a nivell tècnic van estar entre les primeres composicions que envaïren amb les seues notes l’Avinguda de la platja.

Despres ja vindria “la petita Kzarda” una peça molt coneguda en el món de la música del gran compositor i virtuós del saxo, Pedro Iturralde, i “El moliner” de l’obra “El sombrero de tres picos” de Manuel de Falla, entre altres interpretacions que alçaran forts aplaudiments.


Tot un encert la iniciativa de la regidoria de Joventut dins d’eixa voluntat de promoció i ajuda als nous valors joves de Tavernes, i un goig poder escoltar a David Pons, el jove músic valler, que al saxofó baríton compta ja amb una gran trajectòria professional i triomfa en tota Espanya, sense oblidar la resta de components Antonio Felipe Belijar, saxofó soprano, David Rubio Martín, saxofó alt i Víctor Manuel Mansilla, saxofó tenor, tots quatre a un nivell excepcional.


El quartet “Saxofons Octavia” es va crear l’any 2008 i compta amb el Primer Premi en el I Concurso Internacional Yamaha de quartets de saxofons; un segon premi en el XII Certamen de Jóvenes Intérpretes “Pedro Bote” de Villafranca de los Barros (Noviembre de 2009) i es van classificar per a la fase final del Torneig Internacional de Música (TIM). Interpreta un ample repertori de música amb transcripcions pròpies d’obres barroques, clàssiques i romàntiques, fins compositors contemporanis.
-