L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’agost del 2014

Compromís aconseguiria quatre escons en el Congrés de Diputats



La coalició Compromís aconseguiria quatre escons en el Congrés de Diputats si ara mateix se celebraren Eleccions Generals, segons la darrer enquesta del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS). Compromís té ara mateix un escó, el del sueecà Joan Baldoví, però el CIS indica que la coalició obtendria un 1,4 % dels vots (a nivell estatal).
Segons les províncies, dos escons serien per Val`rncia i un tercer per Alacant, mentre el quart seria per Madrid gràcies a l’acord amb Equo.

La coalició que lideren Enric Morera i Mònica Oltra es mantenen firmes i és l’unica a qui la possible irrupció de Podemos no li afecta.
-


1 comentari:

Anònim ha dit...

A nivell Pais Podem va a afectar si o si, i a nivell local vorem la llista que es presenta. Ideològicament a les europees ja es va vore que si.