L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’agost del 2014

Campanya dels quilos a la platja de Tavernes 2014


Rebem de Càritas la següent nota: 

Un any més, ja en van set, des de Càritas Interparroquial organitzem la "Campanya dels quilos" a la platja de Tavernes de la Valldigna. Són moments difícils els que estem vivint, on quasi totes les famílies sofreixen de forma directa o indirectament per la crisi actual. Càritas Interparroquial atén a 442 famílies de la nostra població i d’aquestes 300 són les que atenem en el que és més bàsic: poder menjar tots els dies. Des de les Càritas Parroquials fem un seguiment personal i particular de la realitat social de cada família i valorem aquelles que necessiten acudir periòdicament a l’ Economat Interparroquial. 

Càritas Tavernes va repartir durant l’any 2.013 més de 76.000 quilos amb aliments i articles de neteja, aquest fet fa que des de Càritas i mitjançant els equips d’animació parroquials no ens aturem dia rere dia d’anar obrint nous camins i preparant accions que ens permeten no sols conscienciar socialment si no a mes recaptar aliments i suport econòmic per dur endavant la nostra tasca. 

La Campanya Institucional de Càritas ens proposa la construcció d’espais d’esperança i aquest és el nostre objectiu, volem construir nous horitzons arrelats en el cor i comportament de cada persona. Tal i com ens diu el Papa Francesc hem d’estar oberts a l’alegria, les nostres accions han d’estar impregnades per la il·lusió i l’esperança. Valorant les seues paraules, enguany volem fer una campanya diferent....més oberta i alegre, plens de l’esperança aportada per tots aquells que ens doneu recolzament. 

Càritas Interparroquial vos proposa participar en les diferents accions que tindran lloc en la Campanya del quilo de 2.014 i que tindrà lloc els dies 16 i 17 d’agost a la platja, 

 DISSABTE 16:
- 19: 30 h. Actuació dels Balls Populars a l’Avinguda de la Marina (Junt a Informació i Turisme) i arreplega d’aliments.
- 20:00 h. Arreplega d’aliments a la Capella de Sant Maria 

DIUMENGE 17:
-19:00 h. Passa carrer per l’avinguda de la Marina i a càrrec dels músics de la SIUM i arreplega d’aliments
- 20:00 h. Arreplega d’aliments a la capella de Santa Maria de la Valldigna

Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes es bolca amb totes les activitats que realitzem i sobretot agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups i col·lectius que ens donen suport i agraïm, com sempre, l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix.