L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 9 d’agost del 2014

Aquest cap de setmana se celebra la IX Concentració Penya Motera Valleros en la platja


Al llarg d’avui dissabte i demà diumenge tindrà lloc la “IX Concentració Penya Motera Valleros” en la platja de Tavernes, en la zona denominada de Padur. L’organització confia comptar amb més de mil participants entre les campistes i els afeccionats a les motos que s’hi acostaran per participar o presenciar les activitats programades. Ahir a les 5 de la vesprada es va obrir el recinte i es va iniciar l’arribada dels primers campistes.


La Penya Motera Valleros ha preparat per a l’esdeveniment més de 500 metres d’ombra i informa per avui dissabte d’activitats com música, jocs moteros, cotxes d’època, desfilada de roba pin-up, el tercer concurs Miss-Up Valleros 2014 amb imposició de banda i corona i s’anuncia com a gran esdeveniment i per primera vegada a València el desafiu amb els pilots de stun Emilio Zamora i Narcís Roca.

Per a demà diumenge s’anuncia una “volta barítima” , sorteig de regals als participants, el menjar de comiat a la carpa i la cloenda a partir de les quatre de la vesprada.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Novament, el veïnat haurà de patir les molèsties generades.

Anònim ha dit...

Primera vegada a València Emilio Zamora? Si ja ha actuat 2-3 vegades ací al poble en la mateixa concentració.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què traus una part de la frase de context?

La frase completa és:
"i per primera vegada a València el desafiu amb els pilots de stun Emilio Zamora i Narcís Roca."

És que al final no sabem ni llegir? Esta ben clar ¿no?

Per primera vegada el desafiu dels dos pilots i NO L'ACTUACIO D'EMILIO ZAMORA a qui hem vist en altres ocasions a Tavernes.

MJ ha dit...

Gràcies a la cotorra de la vall pel comentari. Doncs si, era la primera vegada dels dos pilots junts a Tavernes. En quant les molèsties generades són dos dies al any (no arriba ni a 48 hores) . Ens queixem de tot. Què voleu? una platja fantasma? Per què no sou un poc més positius i mireu l'altra gran part: més ambient, més gent, bars, pubs, xiringuitos, platges, restaurants i geladeries plenes. Gent de tot arreu que ha fet moltíssims quilòmetres per estar ací.
En quant al soroll no et referiràs al de les nits perquè justament aquest any no hem tingut concerts ni discomòvil ni res de res en lo referit a aquest aspecte.
Què més voleu? Ja està bé no? No amargueu més al personal. Si jo vull descansar em quede al poble o me'n vaig a la muntanya però no pretendré mai estar a una platja a l'estiu i fer callar a tots. I et parle com a simpatitzant de la penya motera i VEÏNA DE LA ZONA DE PADUR.

Anònim ha dit...

La gent s.ha de queixar per tot, si fas perque fas i sino fas perque no fas. També es celebra el mig any faller i hi ha molta gent que no li agrada, també fem la volta a peu i es talla tota la platja i es un "conyasso" aparcar. Hem d.entendre que han d.haver activitats diverses per a tot el mon, els fallers, els esportistes i els moteros. Simplement hem de ser tolerants perque tots aguantem coses que no ens agraden

La Cotorra de la Vall ha dit...

Acceptem la crítica, que no compartim.

I no pensem en cap esvarada perquè nosaltres no havíem interpretat la paraula "macacos" en el sentit que vosté ho vol fer, sinó amb el mateix que es diu i s'usa "quatre gats": o siga poca gent, una minoria.

Ara, sempre hi haurà algú que com ha fet vosté pot buscar-li cinc peus al gat... així que millor no entrar en polèmiques sobre interpretacions semàntiques.