L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 d’agost del 2014

Empar Fèlix Tur, medalla d'or i campiona d'Espanya de Pista en les modalitats de Puntució i Persecució per equips. A més, medalla de plat en la modalitat d'escratx

La ciclista de Tavernes, Empar Fèlix Tur, s'ha proclamat aquesta setmana campiona d'Espanya de Pista en les modalitats de Puntució i Persecució per equips. A més, el dia anterior aconseguia el subcampionat en la modalitat d'escratx (30 voltes a la pista on guanya la millor posició en l'esprint final).
Els campionats d'Espanya de Pista júnior s'han celebrat a Galapagar (Madrid) entre els dies 20 i 22 d'agost. 
La ciclista vallera aconseguia dimecres la medalla de Plata en escratx, i l'acompanyaven en el pòdium Celia López (València) i Eider Unanue (Euskadi).
Al dia següent de matí, guanyava el campionat d'Espanya de Puntuació, per davant de Cristina Martínez (València) i Eider Unanue (Euskadi).


Eixe mateix dia de vesprada participava en la quarteta valenciana de Persecució per equips, juntament amb Celia López, Cristina Martínez i la ciclista de Gandia Mireia Orengo. Les valencianes van aconseguir el campionat d'Espanya per davant de les quartetes d'Euskadi i Madrid, rodant a una velocitat de 46,2 Km/h la distància de 3 Km.
L'equip de La Cotorra felicita a Empar Félix i li desitja els millors èxits futurs. Enhorabona i gràcies per deixar el nom de Tavernes ben alt.
-