L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de setembre del 2011

El govern municipal s'interessa per l'estat de l'Avinguda de la Marina




L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora d’urbanisme, Carmen Canet, viatjaren ahir a València per reunir-se amb responsables de la Conselleria d’infrastructures de la Generalitat. El motiu: assabentar-se de quina és la solució prevista per l’entitat autonómica al concurs de creditors presentat  per  una de les empreses que formaven la UTE constructora i quan serà la represa de les obres

L’entrevista cordial entre ambdues parts va servir perquè des de la Conselleria assabentaren als nostres polítics que estan pendents del tema, que són conscients de la situació, hi ha el màxim interés a solucionar ràpidament el problema i de nou es va fer palés el compromís de la conselleria d’acabar l’obra en els mínims terminis. 


El fet que el mes d’agost siga inhábil així com els canvis organitzatius en la mateixa conselleria derivats de les eleccions autonòmiques i com no, l’elecció de nou president de la Generalitat, sembla ser que són factors que han endarrerit donar una solució final i definitiva al problema de l’empresa que ha fet fallida i així poder reiniciar les obres.  

Jordi Juan i Carment Canet feren arribar la preocupació existent a Tavernes i en especial en el sector turístic perquè les obres inacabades perjudiquen la imatge de la nostra platja.

-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

si... però quina sol·lució ens dónes??? no deieu a juliol que a l'agost no es treballaria a l'avinguda però que a setembre es reprendrien les obres?? bueno pues ja ha passat una setmana (07/09/2011) i no s'ha vist cap obrer ni res?? a q espereu? a que vinga la gota freda comence a ploure com un condenat i que les obres no es puguen fer per a guanyar temps?? no ha passat prou temps ja?

Tampoc no em cansaré de dir que l'avinguda aquesta és un desastre. Tots sabem que ha sigut dissenyada pel PP, però clar, suposa un gran esforç canviar les coses que estàn mal fetes, com per exemple, que falten passos de vianants(molts); lo dels fanals és increible, que hi ha 3 tipus difernts en l'avinguda;lo de les planxes de coure ben ridícul; les palmeres en un estat lamentable...
El que vull dir en tot aço és que encara que l'avinguda siga una herència del PP, podem fer dels petits detalls inexistents coms ja anomenats,una bona avinguda. (apart de haver-se dignat a posar uns quants banquets i paperes al llarg de l'avinguda i no sols davant de la policia...

Espere tindre resposta. gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no podem donar-te cap solució. Les soluciones les donava el PP segons deia el seu eslogan, però ja veus la Conselleria... ni ho sap quan ho solucionarà. I es una obra seua.

Bé, bromes a banda de solucions, que el tema és seriós. És una obra de la Generalitat, la fa, l'executa, la paga la Generalitat. I l'ajuntament nomes pot fer el que està fent, que ens consta, donar la llanda i preguntar.

Nosaltres a juliol no deiem res. Has d'entendre que nosaltres repetíem el que deien els responsables i qui ho havien de solucionar: Generalitat i empresa.
Repetiem el que ells van dir als governants de Tavernes. I encara que no ha acabat juliol, igual veiem que els enganyaren.

I tu creus que el perill de gota freda no s'ha dit a la Generalitat? I totes les mancances que es veuen?
El que passa és que això, ja voràs, al final ho haurà de fer l'ajuntament pel seu compte quan acabe el projecte. L'empresa farà el projecte que es va aprovar en el seu moment i que va acceptar l'anterior govern municipal. Xulo el projecte eh? Ara, sempre es podran vendre planxes de ferro.

Tu/vosté ho dius: es una herencia del PP i eixos petits detalls i canvis pensem nosaltrs que només es podran fer quan s'acaben les obres i l'ajuntament les recepcione.

Aço és el nostre parer, no sabem quin serà el de l'Ajutnament de manera oficial.

Anònim ha dit...

bo, abans que tot, agraïr-te la resposta.

crec haver llegit una notícia en que ens explicaves, Cotorra, que a l'agost no es treballava ja que era un mes inhàbil però que a setembre es reprendrien les obres.

jo crec que l'ajuntament ho hauria d'acabar de fer pel seu compte,(si, gastant-nos els nostres propis diners, o pel contrari si el poble esta d'acord que es pague amb els diners dels plenaris dels regidors durants un parell de mesos o tres) si volem tindre una avinguda acabada per al pròxim estiu. O almenys en algún que altre banquet. en això (banquets i paperes) els veins de la platja estariem un poc "enconforme"

per cert, les planxes de coure no duraran massa, ja que gent del poble o gent extreangera ho furtarà i ho vendran ells, tranquils.

Pd: dius a l'últim parràgraf:
"Aço és el nostre parer, no sabem quin serà el de l'Ajutnament de manera oficial." bo pues, tots sabem que este blog és del bloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és cap pecat que un grup de gent ideologicament pròxima al Bloc mantinga un blog.
I ho reconeixem la proximitat ideologica envers Compromís-Bloc, ho fem des del primer dia, cosa que altres blogs i webs no ho fan respecte els partits que els inspira.

Però no és un blog del Bloc partit.

Anònim ha dit...

però si a mi em pareix molt be, em pareix estupendo, però la Cotorra parla sobre el govern en plan: no ho sabem segur, no tenim clar si l'ajuntament farà aso o allo, nosaltres ho preguntarem per l'ajuntament... en quant ho teniu més clar que l'aigua ja que sou vosaltres.

Ànims.

Anònim ha dit...

Anonim de les 20:42. tu dius

o pel contrari si el poble esta d'acord que es pague amb els diners dels plenaris dels regidors durants un parell de mesos o tres.

No cal pagar-ho amb els diners dels regidors, que si treballen tenen dret a cobrar, que ho paguen la quantitat d'amiguitos que en estos anys han fet caixa amb el PP.

Sergi ha dit...

Els immigrats (alguns) dels països de l'Est ens furten el COURE(també el de les casetes dels motors de rec de la Vall) aquest coure ha retornat al passeig de "La Marina" multiplicat de preu. Què us sembla? I aquest coure retornara a l'Est DEGUT AL ROBATORI QUE ,SEGUR, ES FARÀ AQUEST HIVERN al passeig de la Marina . (toque fusta)

E. Estruch-ACEPLAT ha dit...

Desde l'asociació de comerciants i empresaris de la platja hens hem compromés a citar a la tinent d'alcalde i regidora de platja i urbanisme,senyora Canet, pa estudiar este i atres temes. Personalment li he proposat contractar a un xatarrero pa que arreplegue tot el ferro vell eixe que mos han ficat i que deu d'haver costat un pastó, i retirant el bordillo un metret asoles, crear les places d'aparcament en batería en el Oest com al atre costat del passeig, en lo cual ademés de crearse una trentena més de plaçes,al eliminar les plaçes vuides per guals i zones de descárrega que es faríen dalt l'acera, es deixaría lliure la part de l'acera que dona als comerços, ajudant a estos a sobreviure al poder ensenyar el seu producte inclus als transitants a motor, ademés de que en cas d'urgencia, l'ambulancia o els atres cosos podríen escapar per l'acera, no vullc n'imaginar lo que pasaría en cas d'urgencia amb l'avinguda plena de gom a gom de coches...ademés, propose si es posible legalment, que el ceda el pas eu faguen els de la rotonda, pues s'estan creant embusos actualment en eixos creuaments.