L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 24 de setembre del 2011

La Penya Vallbarça celebra el seu 10é aniversari




La PB Vallbarça ha organitzat l’Assemblea General d’inici de temporada avui a la Casa de la Cultura a partir de les 11 del mati.

L'ordre del dia:
1. Benvinguda de part de les autoritats locals
2. Aprovació acta anterior
3. Resum participació futbol- 7
4. Presentacions Aplecs de Penyes
5. Presentació publicitària.
6. Informe del Delegat
7. Torn obert de paraula.

La PB Vallbarça comença avui mateix les celebracions del seu 10é aniversari i estan tots els membres convidats a l'esmorzar a les 9'30 de les penyes al Bar Tavernes, seu per veure els partits. Després d'esmorzar s'ensenyarà la nova seu social de la Penya, per dirigir-se cap a la Casa de la Cultura i començar l'Assemblea.

En finalitzar l’assemblea (13’30 h. aprox) tindrà lloc el dinar que dóna inici a les celebracions de l’aniversari de la Penya Vallbarça,  al qual s'ha demanat la presència d’algunes de les copes i algun representant del FC Barcelona. 

- Remés per la Penya Vallbarça
-