L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 14 de setembre del 2011

Alumnes de l'IES Jaume II el Just viatgen a Estats Units


El proper dia 17, alumnes de l’Institut “Jaume II, el Just” duran a terme el que serà el 5é intercanvi cultural amb els alumnes de l’institut “Penncrest” de Media, Pennsylvania, Estats Units.

Primer es farà una estada a Nova York, on es visitaran els llocs més emblemàtics d’aquesta ciutat, com l’Estàtua de la Llibertat, Chinatown, la Cinquena Avinguda, Central Park,  l’Empire State building, etc.

Tres dies després es traslladaran al poble de Media (prop de Filadelfia) on els alumnes seran allotjats en les cases dels seus nous amics americans, amb els quals ja porten més d’un mes en contacte per correu electrònic. Cadascun dels nostres jóvens será un membre més d’una nova família, amb la qual haurà de conviure durant més de dues setmanes.

A més de les activitats en l’institut americà, també es visitaran llocs emblemàticcs de Filadelfia i Washington. 

L’objectiu del programa organizat pel Departament d’anglés del IES Jaume II el Just es principalment:

- Brindar l'oportunitat a jóvens de Tavernes, de participar activament en la vida quotidiana d'un col·legi i una família.
- Compartir amb el centre estranger la seu forma de vida i comprendre la cultura d'un altre país des de la seua pròpia realitat en compte de tindre una visió turística del país i les seues gents. 
- Practicar la llengua del país en qüestió en el seu propi mig amb altres jóvens de la seua mateixa edat, així com aprendre un vocabulari específic a través de les classes i activitats culturals i esportives que organitza el centre amfitrió
    Més tard, al mes de març de 2012, rebrem la visita dels nostres amics americans que gaudiran d’uns dies amb les seues noves famílies valencianes mentre realitzen un bon ventall d’activitats educatives, culturals i socials en el nostre Institut i en el nostre poble, així com diverses excursions a llocs d’interés de la nostra terra.
    -