L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 4 de setembre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: FINS I TOT LA RATLLA DE SANT MARTI...


 
Havíem anat a escoltar quin era el programa de festes d'enguany, i en eixir de l'Ajuntament ens trobem al carrer amb aquesta panoràmica celestial. La ratlla de Sant Marti,  arc iris o un arc de sant Martí (tant s'hi val) cobrint i embellint el poble de Tavernes. Havia plogut i per fi s'havia refrescat l'ambient.
¿Serà això una premonició dels Déus que ens confirmen que Tavernes acaba d'entrar realment en una nova era? ¿Sera veritat que, per fi, com passava a l'ambient nous aires de canvi refrescaran i milloraran la nostra població?
Ho esperem amb frisança.
-

17 comentaris:

un ex un pet ve ha dit...

l'era nova a la que els referiu,es pasar els bous del corral al carrer,aixo no es fer era nova es fer mes de lo mateix a mes a en mes en depeses del poble,tan si val dretres que esquerres la politica es la mateixa,en tingut la oportunitat de pegar un pas avant i l'endonat arrere,per segir anomenat els deutes per lo meins abans era privat qui volia bous sels pagava ara tanto por porrate nadie sale caro,despres vegem per on retallem.

Anònim ha dit...

totalment dacord en "un ex un pet ve"

jo ha dit...

Cotorra et veig molt melancòlica i con l’au fènix amb les ales esteses i surcant el vent, Tavernes sempre ha sigut una ciutat, ni vella ni nova, ni con si, ni con sa, és i com continuarà sent sempre, un poble massa menut per a ser gran i massa gran per a ser menut. de moment ja som fins a celestials amb la reunió que han mantingut el bisbe d'Eivissa i el nostre Alcalde, que a més ha servit per a beneir-ho i perdonar-li els seus pecats p els que puga fer.
Tavernes és la mateixa de sempre, ara i desi quatre, huit, setze ......anys, una ciutat sense polígons industrials i lesdos principals empreses a la porr…, amb l'estació a 5 km, amb la línia d'alta tensió que no s'els ja els quilovolts que porta o estan instal•lant, amb l'autopista tancant el pas del riu vaca, amb una política ambiental inexistent, amb ……., amb …….., cotorra, cotorra, cotorra, desperta¡

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem de despertar nosaltres (¡Desperta ferro!!), gent de La Cotorra, o ha de despertar el poble?

Sembla ser que enguany ha començat a desperear-se Taverness potser perquè "la llum d'un alba nova està apuntant".

Tindrà continuitat d'aci quatre anys més o serà simplement "un somni d'estiu"? O "vindran de nou les obscures oronetes" (metàfora substituent).

No ens digues a nosaltres que despertem. Com a components d'eixa societat que es diu Tavernes, o despertem tots plegats o ens anem (o ja estem?) tots plegats a la m....... ¡amb perdó!

Mans a la feia per tant -ara que ve la baixà- perquè "la preocessó és llarga i el ciri curt".

Amb afecte.

un ex un pet ve ha dit...

on apunta la llum de l'alba nova al bisbe i el somni d'estiu son les vaques pel carrer per estos dos motius em de despertar no hi han coses mes urgents,an aquestes aportacions farem crans gestes trobe que res canvia segim a letargats ni un bostes,que llastima de legislatura en vec vindre sense aprofitar aquesta coalicio d'esquerres en sembla que tot va haser igual,mancomunitat que no val per arres bous en temps de cricis cuant heu tenien escudellat per tallarlos i fer caixa per afrontar la que mosve i rebent bisbes consi estractase de deu sap que,estem fent mes de lo mateix tant monta monta tant bloc psoe i eu com pp.

Sempre en positiu ha dit...

Supose que el senyor alcalde rebra el bisbe de la mateixa manera que rep tots els dies a gent normal del carrer, a empresaris i gent treballadora, a gent de l'esport i de la cultura, i a tanta gent com van tots els dies, que la cua es llarga i llarga.
Si el bisbe li demana una entrevista, ¿perquè no l'ha de rebre?
Es una persona com una altra i a més fill de Tavernes.
Si tots forem tan negatius com tu, potser ara el PP estaria encara en el govern.
¿Que tota la faena que ha de fer la coalició es no rebre el bisbe i eliminar els bous? Si que et quedes ben curt en les aspiracions. Jo llig la premsa i mire que s'estan fent coses, i cada dia més tal com es van coneixent millor el terreny que xafen.

Trist ha dit...

Home, allò de rebre al bisbe, queda dins del que és pot considerar normal, no hi pose cap objecció, cosa diferent és l'assumpte dels festejos taurins. Tota la meva família som antitaurins, no per raons polítiques, pot ser per respecte als animals, ja festejavem que aquesta barbarie, que és divertir-se a costa dels sofriment dels animals, tocava fi a Tavernes; al assabentar-me que hi havien bous, em vaig posar trist, em perdut una oportunitat de donar un pas endavant. res més. Ni cabreig, ni no els votaré més, ni altres coses, sols tristesa de no haver estat valent per deixar de fer una festa que al segle XXI queda ja com rància.

Anònim ha dit...

Ja la cosa està canviant, i només en tres mesos i no sóc votant de ningú. Tavernes semblava ser una empresa amb diners públics al servici de quatre. Ja hi ha prou!

un ex un pet ve ha dit...

supose que com la cua estan llarga el bisbe com abon fill de tavernes haura fet cua com un altra persona mes,supose que no haura fet us del seu carrec de bisbe(que a mes de eivissa molt aveure en tavernes)per a ocupar un lloc preferent en la cua i haura set cua com un altra que tots som fill de tavernes i a mes apexugem aqui no a eivissa,no estracta de ser negatiu si no realiste el pp ja sabem lo que no va a fer,eliminar la seua que no meua festa nacional rebent a les intitucion eclesiastques en un tracte diferencial com si del sabi seba estractes,tu si que aspires curt aseptant aquesta mena de politica per aquest simple motiu en no estar conforme en no retallar el presupost del bous per apaliar altres derrames i per comulgar en el clero es el perque espire a mes aixo ja heu tenia en el pp que estem fent mes populisme mes de lo mateix espere que escomensem i mes pronte que tart a fer politiques de esquerres i que les coses escomensen en canviar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El fer cua és una manera de dir les coses. El costum és demanar una entrevista o dir que vols parlar amb l'alcalde i que t'anoten a l'agenta dient-te dia i hora.

Si vols creure-t'ho, t'ho creus: Nosaltres sabiem dia i hora de l'entrevista alcalde-bisbe més d'una setmana abans de celebrar-se. I la font no era de l'ajuntament ni de res semblant. Sino d'un amic de la familia del bisbe.
D'això deduïm que també es concertaria la cita, com tots, amb antelació. I no livegem quina relació té això amb els bous i la política d'esquerres.

Si vols podem seguir buscant cinc peus al gat, però ja saps que en té quatre.

un ex un pet ve ha dit...

la relacio que puga hiaure entre bous clero i esquerres es cap sempre anat mes arrelada a les dretes,jo creia que en les esquerres anava a canviar pero estem fent com les dretes festa nacional i no mes falta que vatja a les provesons com alcalde en un estat laic ja que a titol personal pot anar on vuiga.

Anònim ha dit...

Doncs, sembla ser que eres l'únic a Tavernes que no sap que ha anat a la baixà i a la pujà i a alguna processó més quan era regidor.

O siga que... ¡Vade retro!, perquè si ha anat com a regidor... serà la cosa més normal vore'l enguany com alcalde a la processó del patró del poble.

un ex un pet ve ha dit...

no tinc el perque sabero doncs no anat mai i com jo molts,pero ja que dius que com a regidor anat me la bufa doncs representa al seu partit pero com alcalde ens representa a tots vuigam o no vuigam i per tant en un estat laic si vol anar hauria de anar com un mes que vol anar no com a representant de tots els de tavernes.

Anònim ha dit...

Això que mos representa a tots en cada moment i en cada instant sera quan siga una cosa que afecta a tots per que jo crec que si va a una provesó cristiana pues representa els que siguen cristians i no a tot el poble, no crec que represente tambe els protestants ni als testigos de jeova que hi ha ni als musulmans.
Si tu creus que no el representa pues no el representa i en pau. Quant de cacau per una provesó.

un ex un pet ve ha dit...

per exe simple motiu que tu dius que no representa ni musulmans ni geovanos ni protestants ni evangelistes ateos anostics etc no deu de anar com alcalde i per tant representant a tavernes sera sencill doncs no vos entra,dingu li nega poder anar a la proveso o on li vinga engana mes faltara pero a titul personal tant dificil es aixo que tan mal vos sap.

Anònim ha dit...

y yo me pregunte qui ha fet eixa foto desde el ajuntament en ves de estar treballant.Que bonico deu de ser chuplar del pot.

Perdoneu si no se escriure be en valensiá.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Que ganes teniu de faltar i provocar sense trellat!!

Pensem que ho diguem ben clar:

"Havíem anat a escoltar quin era el programa de festes d'enguany, i en eixir de l'Ajuntament ens trobem al carrer amb aquesta panoràmica celestial."

Que ha fet la foto? Un membre de l'equip de La Cotorra que va anar a la roda de premsa. I va fer la foto i va faciliar el full que escanejarem del programa de festes que publicarem a l'hora d'acabar-se.

I la foto esta feta des de la porta, apeu i arran de carrer, però en publicar-la hem tallat la part de baix per donar mes importancia al cel. Simple tècnica fotogràfica.

Si vols, perquè deprengues, et podem aconsellar on pots anar a ensenyar-te comprensió lectora i un poc de fotografia.

Lamentem molt usar aquest to, però te n'has empassat un poc.