L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 4 de setembre del 2011

L'alcalde i el bisbe d'Eivissa s'entrevisten al despatx de l'alcaldia




L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan Huguet i el bisbe d’Eivissa, monsenyor Vicente Juan Segura, han mantingut una primera entrevista en el despatx de l’alcaldia vallera.

La reunió, celebrada en un ambient amable i de gran cordialitat, era la primera que mantenien les dues personalitats i ha servit també per poder-se conéixer. Al llarg de la conversa, s’ha comentat la situació i els problemas que actualmente afecten a la nostra ciutat.

El bisbe d’Eivissa és fill de Tavernes i manté forts lligams amb la seua localitat natal, on té la casa parental i passa les termporades de vacances.

Fins ací la noticia facilitada pel Gabinet de l’Alcaldia de Tavernes, però si recordem un poc la història recent haurem d’esmentar els problemas sorgits entre l’ajuntament de Tavernes i la familia del bisbe arran de problemas nascuts d’obres realitzades en xalets de la platja que pertanyen tant a la familia del bisbe com a familiars de l’exalcalde valler, Manolo Vidal, del PP. Obres que sembla ser, entre judicis i denuncies, algunes de Demarcació de Costes, haurien arribat fins el Suprem.

No anem a repetir la història perquè és massa sabuda en el poble, així com és sabuda la gelor entre les relacions entre el bisbe i l’exalcalde del PP (Qui  ho havia de dir! Amb tant d’església que són). 

Bé, la bona qüestió és que el fet de què el bisbe d’Eivissa ha aprofitat la primera ocasió per mantindre una cordial entrevista amb el nou dirigent de l’Ajuntament, i ha volgut conéixer el nou alcalde amb el qual té coincidencia amb el cognom, però no familiar,  demostra que les institucions –la política i religiosa- podem conviure en un espai de respecte i tolerancia, i com no, de total normalitat democràtica.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diria el Sr. Quixot: "Con la Iglesia hemos topao, amigo SAncho"

Enrique Estruch ha dit...

Amen, es una personalitat del poble i ni ha que recibirla.