L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de setembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Escola de musica




Un dels nostres amics ens envia aquestes fotos de l'Escola de Música amb el prec que les publiquem i  "a qui corresponga, puga començar a netejar les portes i l'escala".

No sabem si això  de netejar en aquest cas correspon a la Societat Musical o a l'Ajuntament, de tota manera les imatges ho deixen clar que cal i per tant...  a qui corresponga!
 -

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no estic equivocat,eixe local es del poble,pero cedit a la socoetat musical,pertant crec es obligació de la societat musical el mantindrel net i en bones condicions,no més hi ha que averiguar qui fa la neteja del local per dins,per tant les dependencies exteriors també son del mateig responsable,encara que segons pareig el raconet de la foto tanbé está abandonat per els de la neteja del poble.

Anònim ha dit...

Dels llauradors...que fa molts anys construiren el local de les tomaques. Eixos són els amos vertaders...

Ara, supose, que serà del poble, de l'ajuntament, clar...