L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de setembre del 2011

Competició d'escalada al Centre Excursionista


 
A la seu del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha tingut lloc la primera competició d'escalada en bloc.

Primer es realitzà un joc per tal que els més menuts coneguen aquest esport. Després tingué lloc la competició on esportitstes locals i forasters pugueren gaudir d'una jornada d'escalada.
La Regidoria d'Esports i el Centre Excursionista, amb aquesta iniciativa, pretenen donar a conèixer aquest esport.

Classificació local:

1r. Guillermo Aparisi
2n.Frans Melià
3é Jordi Ferrer

1ra. Anna Felis
2na. Rosa Clemente
3era. Raquel Langreo

.

1 comentari:

paco sales ha dit...

La meua més sincera felicitació als membres del CETV per haver organitzat esta activitat. ja fea molts anys que no hi havia un bon equip d'escaladors que representara a la Valldigna en estes competicions d'Escalada, que com vosaltres sabeu es realitzen tots els anys a nivell del País València, d'Espanya i internacionals.
Aprofite l'ocasió com a membre de la Junta Directiva de la Federació per a animar-vos i que participeu en estes competicions que recorren tota la geografia valenciana i que el nom de la Valldigna estiga com ha estat en primer nivell en tots estos d'esdeveniments.

Enhorabona i em pose al vostre costat a fi de poder difondre este esport que tant d'arrelament té en la Valldigna.

Paco sales
Vocal de la FEMECV