L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de setembre del 2011

El govern municipal inverteix 40.000 euros a obres de millora als Centres Escolars Públics



L'Ajuntament de Tavernes ha executat d'obres i reformes als Centres Escolars públics de la localitat per tal d'atendre les peticions de les diferents comunitats educatives en el període 2010/2011. Les actuacions s'han executat atenent l'ordre de perillositat o necessitat i ha sigut l'accessibilitat un dels factors prioritaris tinguts en compte.

La regidora d'Educació, Pilar Altur ha indicat que  “hem prioritzat obres per eliminar tot allò que podia ser perillós pels alumnes, mestres i famílies que acudeixen a les escoles. A més, hem atorgat una especial atenció a l'accessibilitat, per tal d'eliminar barreres arquitectòniques i hem atés el manteniment bàsic de les instal·lacions dels col·legis en general”. Les actuacions pendents aniran executant-se en properes setmanes.

L'alcalde de la localitat, Jordi Juan, ha assenyalat que "el govern municipal és conscient que cal invertir en educació si volem ciutadans preparats en el futur. Les obres han suposat una inversió de 40.000 euros repartits entre els Centres Divina Aurora, San Miquel, Magraner i Alfàndec. A més, la Regidoria d'Esports procedirà en breu al pintat de les zones esportives dels patis dels Centres Públics".

El centre Divina Aurora ha gaudir d'una reparació de goteres, una nova porta al pati nou del menjador per facilitar l'evacuació d'alumnes en cas d'emergència i s'ha habilitat un lloc de càrrega i descàrrega, entre d'altres.

Al Magraner, s'ha fet manteniment general, poda d'arbres i substitucions de diferents materials, mentre al Sant Miquel s'ha repassat la pintura i manteniment general, s'ha reparat el mur separador dels dos patis i s'han construït rampes d'accés al menjador per alumnes amb dificultat motora.

El  col·legi Alfàndec ha gaudit d'un manteniment general, s'han arreglat fonts del pati, s'ha reformat la vorera d'accés al pati i s'han construït rampes d'accés, a més d'obres per evitar l'embassament d'aigua davant la porta sud del pavelló de primària, i s'han instal·lat mosquiteres a l'edifici de primària, entre altres obres


 
 
- Foto presa d'ELPunt
-


11 comentaris:

Enrique Estruch-UPyD Valldigna ha dit...

Aixó es fer política correcta: Menos indalesies i molins, i mes fer obres de necesitat.

Indesindenter ha dit...

Lamentable i més venint d'un senyor que vol ser referent d'un partit polític a Tavernes. Això em recorda a un exalcalde del PP "per a què m'he de preocupar jo ara de la gent que va viure aci fa més de 100.000anys" va dir - més o menys- referint-se al jaciment de Bolomor.
Avui dia, Bolomor és un referent mundial de l'home de Neanderthal. Si fos per l'exalcalde...

El senyor E. Estruch i el seu partit faria bé en assabentar-se quina part patrimonial comporta als ciutadans de Tavernes uns edificis com la Casa de les Indalesies i el Moli del Pla. I jo no pense explicar-li-ho. Que dedique alguna part del temps que dedica a omplir de comentaris els blogs.
Potser el sr. Estruch preferiria que els ensorraren i feren pisos - la pela és la pela- com tantes coses s'han ensorrat i deixat perdre, el Prado de les Tomaques entre altres per recordar un exemple d'ara, o el Capitolio convertit en Mercadona - la pela és la pela.

Com diu el nostre himne:

que l'opressora incultura
muira baix les nostres mans

però això com la canço per a alguns son : paroles, paroles, paroles.

Un 0 (zero) en sentit cívic i patrimonial sr. Enrique Estruch.
Déu ens pille confessat des del punt de vista de defensa del patrimoni si arriba a governar Tavernes!!!

Anònim ha dit...

aixi es deuen de fer les coses sempre mirant al futur que son els nostres fills els que tenen que tirar el pais endavant.
sempre s'ha dit que l'arbre s'adreça de menut y que tots els diners invertits en la seguretat,la ensenyança,els esports sempre son diners ven invertits,no en la compra de palmeres,parkings subterranis,piscines cobertes quant en temps arrere nadavem en les basses de rec,aixo per a mi es senyorio y per aixo està el pais conforme està, ple de senyorio pero sense poderse pagar.Es nota que la gent que està ara es jove y en ganes de fer les coses ben fetes.
FELICITATS A TOTS ELS QUE ESTAN PORTANT LES COSES PER ESTE CAMI QUE ES LA POLITICA QUE SEMPRE DEURIA HAVER ESTAT A TAVERNES.

Anònim ha dit...

Crec que lo del Prado de les tomaques va ser un crim. I el pitjor es que no s´ha apres la lliço. En el moli pasara el mateix, temps al temps.

Anònim ha dit...

Totalment d'acort amb l'anònim de les 13.53 h, però només una puntualització, estiga vosté tranquil que el senyor Estruch és només un analfabet polític, un friki més, no es preocupe que no arribara mai a governar res.

Anònim ha dit...

Per favor o modereu a Enrique o ens reventa tots els temes i l'opció d'opinar sense desviar-nos de la noticia.

Doneu-li l'opció de fer articles d'opinió.

Enrique: no t'ho prengues a mal però és que et trobe en tots els blogs de Tavernes i sempre fiques temes que no vénen al cas.

Gracies. Un amic

Anònim ha dit...

No entenc el comentari del senyor Enrique Estruch i més posant les sigles UPyD, això vol dir que ja hi ha cap visible i si el tal E.Estruch es un "reconegut" advocat, assessor inmobiliari i demés coses que sols aprofiten per a donar-li respecte però te poc trellat, no m'agradaría estar al seu voltant i sentir destrellats com el de dalt.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

senyors cobardes anónims, friki, poc trellat, analfabet politic (sols porte en política desde el 1989 saps), que pasa, que ara s'au pasat els del ventall a este blog, en la mateixa cobardía que dona l'anónimat? Hasta el moment gaudia de dir que en este blog no se m'atacaba personalment, pero després de hui, lamentablement ja no eu podré dir, senyor editor, cuidado, que li se están colant els del ventall açí també.
En cuant al tema en cuestió, no estic en contra de eixes inversions, pero ara no crec siga el moment en la que está caiguent, sobre tot la casa de les indalecies, no eu dic jo sols, eu diuen també la majoría dels vallers, si no, pregunteu, pegunteu... jo també crec que lo del Prado i el Capitolio va ser un crimen.
Si voleu que sigam parlant, respeteume, sense insults, o es posareu al mateix lloc que els vostres, amics? del ventall, si no es que sou ells mateix.
Senyor editor, li demane lo mateix, modere, gracies.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Ruego lean a todos los que me han atacado estos dias, el artículo sobre el préstamo ICO y las disculpas de uno de los atacantes i lo agradecido que le estoy y porqué en adelante voy a escribir en castellano, espero que cunda el ejemplo y podamos todos escribir en adelante sin que la lengua nos distancie, con respeto mútuo.Si ha alguien he ofendido, mis disculpas. Al mismo tiempo, y por no reiterarme, en dicho artículo expongo mis razones sobre patrimonio y prioridades, espero podamos discutirlas con seneridad, muchas gracias a todos "de bestreta" palabra que no conocía y me gusta mucho, ¿es correcta?.

Indesidenter ha dit...

Enrique, per favor ¿De quin poble eres? (preguntat carinyosament).
Bestreta és una paraula d'us normal i corrent a Tavernes, almenys fins ara que... amb el pas del temps, ves a saber!.

Tant corrent com aixeta, de gom a gom, mançana, brodar (no bordar) i moltes més. A la meua família sempre s'han gastat i es gasten, i fins i tot el meu iaio deia "títol" i no "titul".

I ja que estem una anècdota perquè veges que pot passar: una persona del poble (no un crio, eh casat i amb fills prou majors) em discutia que la paraula correcta en valencià era "grifo" i no aixeta.
L'argument: ell sempre li havia dit grifo.
Reflecteix un poc el qué passa amb el valencià i els valencians. De seguida ens passem al castellà.
Afectuosament

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Inde, te agradezco de nuevo tu trato respetuoso, que sirva de ejemplo, yo no la havía oído hasta hace unos años, me la dijo el señor Gascón-Pelegrí y le tuve que preguntar que quería decir. Tienes toda la razón, el valenciano está lleno de castellanismos y este de anglicanismos y palabras francesas.Lo tendré en cuenta, en mi casa si decimos aixeta pero la verdad, más veces grifo, es una lástima.