L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 5 d’agost del 2011

L'ajuntament aconsegueix el compromís de la Conselleria d’Infraestructures i Intersa Levante de buscar una solució per reiniciar i acabar les obres de l’Avinguda de la Marina de la platja.



Les gestions efectuades per l’ajuntament de Tavernes han aconseguit que tècnics de la Conselleria d’Infraestructures i Intersa Levante es comprometeren davant l’alcalde, Jordi Juan, a buscar una soloució satisfactòria que permeta iniciar les obres d’acabament de l’Avinguda de la Marina de Tavernes.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat pels tècnics indicats, la regidora de turisme Carme Canet i el regidor d'hisenda Víctor Borràs visitaren ahir dijous pel matí les obres que es duen a cap en l’avinguda de la platja i comprobaren l’estat d’execució de les mateixes. Les obres actualmente es troben paralitzades com a conseqüència de la situació de fallida en que es troba l’empresa Intersa Levante. Aquesta empresa és una de les integrants de la UTE que du a cap el projecte de remodelació de l’avinguda de la platja, un projecte contemplat dins del Pla Confianza de la Generalitat i que compta amb un pressupost d’execució d’1’7 milions d’euros.  
L’alcalde Jordi Juan va demanar als tècnics que donaren les ordres oportunes per tal que l’Avinguda de la Marina quedara lliure de materials i altres elements de construcción per tal que els turistes i residents puguen transitar durant el mes d’agost per la part quasi acabada de l’avinguda sense problemas.


L’alcalde de Tavernes ha manifestat que, a pesar de la bona voluntat i de l’interés tant per part de la conselleria com de l’empresa per arribar a una rápida solució del problema, és segur que les obres no es reprendran en agost, un mes inhábil a efectes administratius, i caldrà esperar a setembre per coneixer la decisió final i quina empresa es fa càrrec de la part d’Intersa Levante o si será l’altra empresa integrant de la UTE qui executa l’acabament de l’obra.

- Segons la nota de premsa de l'ajuntament
-