L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de setembre del 2011

Acaben les tasques del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals de Simat




El Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals de Simat ha acabat les tasques de prevenció d’incendis forestals, control i neteja de paratges naturals, així com d'informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls corresponents al 2011.

És el quart any consecutiu que es realitza el programa de voluntariat ambiental a Simat,  amb molt bona acollida i acceptació, amb un total de 12 voluntaris, tots ells conscients i sensibilitzats del gran risc d'incendi que existeix en les nostres muntanyes durant els mesos d'estiu. Cal recordar que els dies 7 i 8 de setembre de l'any passat prop de 2.000 hectàrees es van cremar en el triangle format per Rafelguaraf, Barxeta i Simat de la Valldigna, en la muntanya del Toro es van arribar a cremar mes de 200 hectàrees.
. 
Enguany Simat està d'enhorabona perquè no s'ha produït cap incendi en la zona. Cal agrair els voluntaris la inestimable tasca realitzada i animar a tota la gent de la Valldigna a que participe l'any que ve.

El Grup Muntanya Valldigna ha agraït la confiança que ha dipositat la nova corporació local de Simat en el grup per portar endavant aquesta activitat tan important per a la preservació del Medi Natural al Terme Municipal de Simat.

Remés per  Grup de Muntanya Valldigna
-