L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de setembre del 2011

FESTES DEL POBLE: Presentació dels equips de la UE Tavernes i ofrena a la Verge de Lourde




 Dimecres passat va tindre lloc la presentació dels equips de la UE Tavernes. El camp està ple de pares i familiars dels jugadores que formen els equips del club en totes les categories i com no, molts aficionats.

La posada en escena de la presentació va ser molt bona i al final com a cloenda de l'acte va parlar l'alcalde, Jordi Juan, que estava acompanyat pel regidor d'esports Josep Llàcer. 

L'alcalde va encoratjar a tots els esportistes a ser un model de comportament i companyonia, tant fora com dins del camps, però no solament amb els companys del seu propi equip sinó també en els dels equips contraris, remarcant la funció important de l'esport, sobre tot en el denominat "de base", de formar persones i ciutadans responsables.  També va dir que eren representats de Tavernes, que en la seua samarreta porten l'escut de Tavernes i com tal s'han de comportar sempre en tots els camps de la geografia valenciana.

Jordi Juan va tindre unes paraules de reconeixement i de donar gràcies a la tasca efectuada per les anteriors corporacions quant a la millora de les infraestructures i instal·lacions esportives, detall que va ser molt aplaudit pels presents, i va assenyalar que en la mesura del possible, el nou govern continuarà eixe cami per tal que les instal·lacions de Tavernes continuen essent un model i enveja dels que ens visiten

També va agrair el treball de les persones encarregades del manteniment i va animar a tots a ajudar-los en la seua tasca, perquè així es com sempre les instal·lacions estaran en les millors condicions per a la pràctica de l'esport.


 Eixa mateixa vesprada de dimecres havia tingut lloc l'ofrena a la Verge de Lourdes. Una animada  i multicolor comitiva, com podeu vore en la fotografia, de xiquets i xiquetes envairen els carrers vallers als sons del tabalet i dolçaina i l'acompanyament dels "cabuts" del grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes".
-