L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 d’octubre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Esports d'aventura al riu Vaca


No cal anar als rius tropicals o d'alta muntanya amb els seus ràpids i forta corrent per gaudir dels esports d'aventura i risc. Sembla ser que algú ha pensat que el nostre Riu Vaca també pot servir i així passar una bona estoneta d'aventura i distracció, això sí, mentre no vinga alguna plena i s'ho emporte tot. A la foto teniu una passarel·la de fusta que no té res a envejar a les que vegem als fils d'Indiana Jones.
A mes, els aventurers tenen la possibilitat de fer de Rambo en la selva impenetrable de canyars i demés vegetació que hi ha a partir d'on acaba el poble.... i diversió assegurada!.

Mirant-ho bé, és una idea més que es podria dur al taller que busca iniciatives per afegir al pla de potenciació dels recursos mediambientals del nostre poble. Al cap i a la fi, en època de crisi... la imaginació al poder!. Ara només falta que algú ho monte en pla negoci i llocs de treballs i tindrem una nova atracció turística a la Valldigna.
-




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, si, està molt be eixa abstracció que has fet anant a buscar un tema de turisme, en compte de criticar. Jo veig aixo i em donen ganes de plorar per veure l'estat d'aquest riu, tan poc aprofitat...

Sols s'ha de mirar altres llocs, on en compte de haver linies d'alta tensió, hi han carrils bici o vies verdes...

Anònim ha dit...

La ironia que gasta la Cotorra és la millor crítica i medicina contra el desinteres dels nostres governants.
Ací no tenim carrils bici ni vies verdes però tenim PAI de Bancaja i PAI La Granata.
D'ací poc, quan no tindrem res per posar-nos a la boca perquè el nostre poble va a la ruïna economica total despres de no-sé-quants-anys de govern absolut del PP, sempre podrem agafar el PAI-PAI i ventar-nos perquè ens passe la calor.
I de postres, seguir votant PP.
I qui siga burro, que rode senia.

Anònim ha dit...

Això és que van a fer una Ethernal Runnig!