L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’octubre del 2010

L'equip d'entrenadors del bàsquet va dimitir en bloc el passat dilluns

Un lector ens ha enviat aquest comentari per a la seua publicació:

"El dilluns 18 d'Octubre de 2010, l’equip de entrenadors del Club Bàsquet Tavernes ha dimitit en bloc per les desavenències que es produïen amb el president. Els entrenadors han decidit deixar d'exercir la seua tasca en considerar que no disposaven de la tranquil·litat que els cal per a efectuar el seu treball de manera correcta i eficaç.

La decissió ha sigut molt dificil de pendre, però segons han comentat els entrenadors, “un treball fet amb les mans nugades i sota una estricta vigilància no pot ser un bon treball."

Trobe que és una notícia interessant perquè per culpa de coses com aquestes fa temps que no en vull saber res del MEU club. Dic MEU perquè vaig ser jugador fins que vaig haver de marxar fora a treballar, però cada cop que tornava a casa (pasqua, estiu i nadal) m'agradava passar per la meua altra casa (pavelló) i participar d'un o dos entrenaments.

Així fins que un dia, sembla ser que el president va decidir que si no pagàvem no sé quina quota havíem de marxar. Fins i tot no em van deixar acabar un entrenament.

D'aquesta manera ens pagàven els viatges de dues hores o més amb els nostres cotxes, els dos partits una mateixa vesprada o fins i tot jugar en un mateix cap de setmana amb tres equips diferents. Coses que féiem a gust, però que sembla que ara no ens ho valoren.

En fi, m'alegre pel bé del club que algú haja alçat la veu i que comence a veure que les coses sempre no són com ell les veu.".


La noticia ja la va publicar el diari LEVANTE-EMV on s'indicava que l'anterior president, Carles Pellicer, anava a mediar en el conflicte i que les aigües tornaren al seu llit.
Reconeixem que no és un tema bonic i més quan afecta a un col·lectiu. Però pensem que de vegades, i en aquest cas pel bé del club i del bàsquet, s'ha d'obrir un debat on isquen les millors solucions. Desitgem que així siga i esperem que obrir-lo ací, a La Cotorra, servesca per escoltar totes les versions i els punts de vista educadament. I tot amb un objectiu: un debat profitós, on isquen solucions i millores definitives que enfortisquen el club.
No anem a ser portaveus de queixes, rancuniés o desqualificacions cap a cap persona. Esperem que com a esportistes els comentaris siguen assenyats. Gràcies a tots.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

hui ja ix en la fulla del club,que ahir per la nit es va arribar a un acord i tornen els entrenadors,el que no diu es si tornen tots,però ja ens enterarem,ara desitjarlos sort a tots,que açó no es torner a repetir i que aquets cap de setmana juguem amb més força i els xiquets com a agraïment als entrenadors puguen ofrerirlos una victoria en els partits que els toca jugar.Sort a tots i gracies al entrenadors per haver arribat a un acord amb el club i continuar entrenant als nostres fill-es.