L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 d’octubre del 2010

El cor QuinzedeMarc dins dels actes del 9 d'Octubrel a Benifairó

La cel·lebració de la diada dels valencians a Benifairó, entre altres actes, compta el proper 9 d'octubre a les 12 h. i a l'Auditori Municipal amb un concert extraordinari del Cor de Cambra QuinzedeMarç. L'acte està organitzat i patrocinat per l'Ajuntament.
El cor de Cambra QuinzedeMarç oferirà un concert integrament cantant en la nostra llengua, amb peces traduïdes, i altres molt representatives de la nostra música popular, fent ressò especial a l'homenatge a la cançó de Raimón "AL VENT", en el seu 50 aniversari.

El repertori a interpretar serà el següent:

L'amo de son carabassa Popular Menorca.
Cançó d'amor Favero.
Només tu Vincent Clark.
Bon dia Els Pets.
Trist tinc el cor. O. de Lassus.
Serra de Mariola. Popular valenciana.
El Cavaller enamorat Popular catalana.
L'important és la rosa Gilbert Becaud.
Al vent Raimón.
La Moixeranga Popular Valenciana
L'Estaca Lluis Llach.

Recordeu que hi ha la convocotòria d'un dia 9 d'octubre sense sintonitzar ni vore Canal 9 com a protesta per la persecució del Consell Valencià del PP a TV3 i als seus repetidors.