L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dissabte, 2 d’octubre del 2010

L'ajuntament i ADISVA firmen el conveni de col·laboració


Aquest matí, tal com estava anunciat, s'ha firmat el conveni de col·laboració entre l'ajuntament de Tavernes i l'entitat ADISVA. L'import del conveni, 100.000 euros, ha de servir per a avançar en la posada en marxa del taller per a persones amb discapacitats intel·lectual de la Valldigna.

El protocol ha estat firmat per l'alcalde, Manuel Vidal, i el president d'ADISVA, Eugenio Pérez. A l'acte han estat presents membres de la corporació en representació dels diversos partits del consistori.


-