L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 d’octubre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


D'eixida recordar que hi ha una normativa municipal que obliga a tindre ben tancats i nets els solars. És un dir.

El fet: Enfront del nostre complex esportiu municipal i a la vista de tots, els veïns del poble i aquells que ens visiten per algun esdeveniment esportiu, trobem aquest solar amb la tanca ben dèbil, per terra, trencada i deixant grans forats per on es por entrar sense problemes al solar.

Realment no es que pels forats de la tanca "es pot entrar" sinó que els xiquets ja entren sense problemes, juguen i fan le seues malifetes. Això fins que algú es faça mal, es talle amb algun ferro o alguna cosa de dany semblant. I després.... busca qui t'ha pegat!!

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EL PP sempre ha abraçat la especulació urbanistica (encara que la memòria els falle, la metxa de la crisis la van encendre ells...). Favors i mes favors als amigatxos...

Anònim ha dit...

M'agrada que hageu posat l'imatge del solar aquest, però recordar que es per a tots els llocs, hi han moltes cases velles i en roïna que algun dia cauran i passarà lo que passa en altres llocs, hi ha que dir a tots els propietaris que cuiden les seues pertenències.