L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Els socialistes de Simat ja tenen candidat a l'alcaldia


David Mogort, actual regidor d'Hisenda i Turisme de l'Ajuntament de Simat i secretari local de l'agrupació local del PSPV, serà el pròxim candidat del PSPV a l'alcaldia d'este municipi de la Valldigna. Així ho ha acordat l'agrupació local en la seua darrera reunió.
Mogort, de 44 anys i pare de dos filles, és empresari vinculat als sectors del turisme i els serveis. A l'actual organigrama municipal, a més de les àrees d'Hisenda i Turisme, Mogort ocupa el càrrec de tresorer municipal.
El ja candidat ha assegurat que en els pròxims mesos es confeccionarà una llista electoral on cabrà gent de totes les inquietuds i diferents edats, amb l'interès general com únic objectiu.
Mogort es marca com a meta recuperar les majories que tradicionalment han atorgat els simaters al PSPV amb un programa participatiu amb el que seran prioritaris la recuperació econòmica, la generació de llocs de treball, i les polítiques socials. La seua intenció és obtindre una majoria suficient per a governar amb la porta oberta a les restants forces polítiques, però sense hipoteques.
L'Agrupació Local del PSPV ha agraït tota la tasca realitzada per Eladi Mainar i el seu equip a l´Ajuntament de Simat, tant al període on va estar al càrrec de l´Alcaldia, com ara formant part de l´equip de Govern.

Nota de premsa remesa pel PSOE de Simat
--