L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 22 d’octubre del 2010

El GMVALLDIGNA tindrà un àrbitre de curses de muntanya a nivell nacional


El membre del GMValldigna, Paco Sales, serà el nou àrbitre de corregudes per per muntanya de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada. Els nous titulats àrbitres hauran de realitzar una prova tutelada, dins del Campionat Nacional amb la fi de finalitzar la seua formació.
El GMValldigna assoleix així estar ben representat i situat dins del territori nacional en esta nova disciplina esportiva que són les corregudes per la muntanya. L'entitat de la Valldigna també té un corredor da l’equip Mancomunitat de la Valldigna que ha guanyat recentment el Campionat d'Espanya de Cursa Vertical en la categoria de veterans: el simater Olegario Alairo.
El president del GMValldigna, Juan Vte. Vercher Gadea, ha manifestat que l’entitat està assolint excel·lents resultats dins de la nova disciplina esportiva i que un dels objectius és representar i promocionar la nostra comarca per tot el territori nacional.

- Segons la nota remesa pel GMValldigna. Fotografia: Paco Sales

L'equip de la Cotorra dóna l'enhorabona a Paco Sales, una persona que es desviu i s'ha desviscut sempre per tot allò que signifique donar a conéixer la Valldigna, el seu entorn natural i, com no, la defensa del seu paisatge i les muntanyes.

-