L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Sobre l'Estatut


El nostre Estatut a l’article 6é (entre altres consideracions) diu:
- La llengua pròpia de la Comunitat Valenciana és el valencià
- S’atorgarà especial protecció i respecte a la recuperació del valencià.

Però aquesta qüestió tan simple… ¡què s’oblide!. I que això siga en un poble com Tavernes, majorment valencianoparlant . I damunt, si l’oblit prové d’una institució pública… ¿què voleu que us diguem?
Estem cansats d’escoltar frases dels dirigents del PP on s’autoqualifiquen com a únics defensors de les essències valencianes, de la nostra personalitat, de la nostra llengua, etc. etc.
I com exemple, s’està enviant als veïns la circular que podeu vore en la fotografía. Només en un perfecte i correctíssim…. castellà!! (clic damunt per fer-la gran)
No, si al final haurem de fer una suscripció pública i regalar algún que altre Estatut!!!
-