L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 7 d’octubre del 2010

El peruano-castellà Vargas LLosa Premi Nobel de Literatura

No anem a dir res de la seua producció literària, però si cal recordar que el senyor Vargas Llosa no s'ha amagat mai que com a bon conservador que recolza el PP està en contra de les llengües maternes diferents del castellà. Així, és un dels promotors i primer firmant del manifest en favor del castellà front a la resta de llengües peninsulars. Mireu també quin "sant" i cia firmen al seu costat.
Una simple cerca en Sant Google de "Manifiesto por la lengua común" us posarà en antecedents, pros i contres, a favor i en contra.

Si no voleu fer massa faena, ací teniu un enllaç amb el text que va ser recollint amb aplaudiments i gran entusiasme per totes les associacions contraries als drets lingüístics dels territoris peninsulars diferents de Castella.

http://www.elpais.com/articulo/espana/Manifiesto/lengua/comun/elpepuesp/20080623elpepunac_29/Tes
Simplement, cal donar a cadascú el que li pertoca.