L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Com cada tardor, han començat les entrades i assalts a les cases dels Marenys.


Divendres 15 d'octubre. S'encenien totes les alarmes. Un veí de la zona de la platja sud, zona de Marenys 2B (en la fotografia), avisava a la resta del veïnat del seu voltant que molts tenien la casseta oberta. Comprovat el fet, en aquesta ocassió molts observaren que només han obert les cases sense emportar-se res. Almenys això passa en les noticies que ens arriben d'aquest cas. També en coneixem d'altres que s'han endut televisors i altres coses.
En tots els casos, això sí, s'han carregat les reixes o les portes, però cal dir que alguns propietaris ja ho havien deixat preparat perquè entraren més fàcilment per tal d'estalviar-se el mal i els posteriors maldecaps en buscar obrers, fusteria metal·lica...
Això ha fet que, en algunes ocasions, aquestes persones més espavilades només han hagut de canviar els panys de la porta, mentre a la resta els han reventat reixes i panys.
De tota forma i com hem dit, un maldecap. I fins i tot, com alguns diuen, molt més pitjor en els danys a les cases, robatoris i marejos posteriors que el furten unes quantes arroves de taronja.
I ens pregunten si, al igual que es vol establir un pla per evitar els robatoris de taronges, el nostre ajuntament pensa promoure un altre pla per vigilar i protegir la propietat privada immobiliaria, mentre recorden que portem ja alguns anys que, després de l'estiu, les "visites no autoritzades" a aquestes cases són freqüents i cada any en augment. I sembla que augmenta.
La gent de La Cotorra no sabem si es tancaran camins en les entrades del Camí Marenys; si es posarà més vigilància i es reforçarà els escassíssims guardes rurals que tenim, etc. No ho sabem ni tenim cap notícia al respecte. De totes maneres el suggeriment queda fet.
Una cosa si que ens diuen: tota entrada o intent d'entrada que es denuncie a la Guardia Civil.
-