L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Es dona a coníexer el primer LIP DUB de la política valenciana fet pel Bloc Jove

El BLOC JOVE ja ha penjat en la xarxa el lip dub que va gravar al passat mes de setembre a Bocairent, dins de la celebració de la Trobada Nacionalista de Tardor que organitzaren les joventuts valencianistes i que va comptar amb la participació de tres diputats de Compromís: Enric Morera, Mireia Mollà i Josep Maria Pañella, i en representació d’Els Verds-Esquerra Ecologista del PV també ix en el vídeo Lluís Falcó, un dels líders d’eixa formació en les comarques del sud. D’esta manera els joves del BLOC comencen la seua particular pre campanya de suport a la Coalició Compromís per a mostrar la cara més fresca, ambable i divertida de la política valenciana.

Enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=-n5Y5gXNQPI&feature=player_embedded

El lip dub ha estat gravat a l’aire lliure, a pocs metres de zones afectades pels incendis de la Vall d’Albaida del passat mes de setembre i on els parlamentaris de Compromís i els components del BLOC JOVE plantaren unes carrasques per a simbolitzar el suport i l’arrelament del moviment valencianista progressista amb la terra. De fet, la TNT del BLOC JOVE tenia per lema “Rebrotem” i el vídeo musical que han penjat en la xarxa és un d’eixos rebrots que els distingeix de la resta de partits polítics del País Valencià.

Festeres, dimonis, dolçainers, futbolistes, llauradors i disfresses divertides i alegres van eixint en el vídeo amb la música de “Sóc Mediterrani”, un tema de Seguridad Social interpretat per la banda valenciana i per Miquel Gil i que conclou amb l’aparició dels tres diputats de Compromís.
El portaveu de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha assegurat que el lip dub del BLOC JOVE, “és una clara manifestació que existeix altra manera d’entendre la vida, amb més il·lusió, d’una forma més alegre i més freca. També existeix eixa manera de fer política i els representants d’eixe estil que torna a il·lusionar som nosaltres, front a la grisor i els escàndols de corrupció d’altres”.

Nota remesa pel Bloc Jove de la Valldigna
-