L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Avui, concentració a la Plaça Major per acomiadar Josep Escrivà

Avui a les 8 de la vesprada, com qualsevol primer dilluns de mes, hi ha ple. L'ajuntament segons ens diuen oferirà una placa, recordatori i reconeixement, a tota la tasca feta a Tavernes pel que és fill adoptiu de la ciutat, mossèn Josep Escrivà.
També sabem que hi ha la convocatòria de concentració a la Plaça Major per a tots aquells veïns i veïnes que vulguen sumar-se a aquest darrer acte d'acomiadament del que ha estat durant 17 anys el mossèn responsable de la parròquia de Sant Pere, i també de la Mare de Déu del Carme, que això s'oblida.

No cal ni dir que l'equip de La Cotorra dóna tot el recolzament als actes.


-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Y perqué no s'accomiada a l'esglesía? O es que vol manar tambè al Ajuntament? Si el seu llòc es l'Esglesiam es on deu de estar y no en atres llocs.

falcó ha dit...

Ell no ha estat qui ha muntat això. Han estat els polítics o els governants els promotors. O és que penses que fins i tot, la placa que li han atorgat, se l'ha fet ell mateix? També ha estat una cosa espontània de part del poble què, en assabentar-se, han volgut estar presents.
Ell no vol manar, ni mana de res. Si manara, pots estar ben segur/a que l'església d'aquest país no seria com és i possiblement els polítics o governants no serien els que són. Alguns teniu molt poca vergonya.

Anònim ha dit...

Jo diria mala consciència.