L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 d’octubre del 2010

La febra del dissabte nit (i algun divendres)


Ens conta un amic de La Cotorra com dissabte nit, en sentir fort soroll i disbauixa en ple passeig de l’Avinguda de Malta es va abocar al balcó de la seu finca nova del Vergeret. Ens diu que hi havia un grup de joves, al voltants dels 17-18 anys, armant “jaleo” cosa que va durar fins més enllà de les 2 de la matinada. Alguns caminaven amb un moviment ziga-zaga que no donava dubte de com anaven.
Mentre, peces de formigó de sostindre les tanques d’obra es llançaven enmig del carrer; al igual que alguna tanca i alguna pedra dels murs era arrancada i llançada contra els fanals dels llums. I sort que no les llançaven contra els vidres sinó contra el pal de ferro!
Fins fa poc es podia vore els resultats, només cal vore les fotografies. Ningú va posar fi a “la festa”. "Açò no és el centre del poble" ens diu. I sol passar el cap de setmana en la zona i rodalies. Hi ha bona llum i el lloc acompanya.
I mentrestant, tots els dies, els més menuts també fan del passeig el seu camp de futbol particular per la vesprada.
Són coses que el regidor responsable de seguretat ciutadana del nostre govern hauria de tindre en compte, encara que fos perquè no continuara la desfeta del mobiliari urbà, jardins i altres elements.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El señor concejal responsable de segudidad ciudadana se tendria que pasar por el pueblo y darse una vuelta y veria lo que nos hace falta