L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 d’octubre del 2010

Ha mort Joaquin Grau Giner

Ha faltat als 83 anys Joaquín Giner Grau, empresari de "Federico Giner". La família ha rebut des des ahir moltes mostres d'afecte i de condol. L'enterrament es farà avui divendres a les 12 del matí a l'església de Sant Pere.
Joaquin Giner Grau i l'empresa que durant anys ha representat van rebre l'homenatge de la comarca el passat mes de març dins dels actes del Dia de la Valldigna. L'empresari va rebre la distinció d'Amic de la Valldigna en l'any que es commemorava el centenari de l'empresa.
Joaquim Giner s'ha caracteritzat sempre per ser un empresari emprendedor, avançat en moltes coses al seu temps com l'aplicació de les noves tecnologies al mobiliari escolar. Així va ser membre fundador (1984) de l'"Institut Tecnològic del Moble, Fusta, Embalatge i Afins" (AIDIMA) que va presidir durant 25 anys, i president de la Fira Internacional del Moble.
Sobre tot era una persona amable, afable, dialogant i amics de tots, amb indepèndencia de classe o condició social.

El nostre condol a la família. Descanse en pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un gran home.

D.E.P.