L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Erre que erre amb el PAI !!!

El demoledor informe sobre els PAIs de Tavernes que va donar a conéixer La Cotorra i que podeu consultar en
va meréixer com sabeu l’atenció del diari LEVANTE-EMV, que va posar els punts damunt les is del tema en:

Davant tant gran gosadia i que representava ni més ni menys que tombar-li la pareadeta dels PAIs al nostre govern municipal del PP, el seu representant màxim, el nostre alcalde, manifestava l’endemà al diari allò de “Tavernes no se rinde”, una frase que ens portava a allò de “el alcázar no se rinde”, famosa en els temps obscurs de la nostra història. Ho podeu llegir en:

Diu l’alcalde que l’ajuntament no va a rendir-se. Bé, suposem que millor caldrà llegir el PP en comptes de l’ajuntament ¿o potser també cal afegir-hi PSOE?, els dos partits que es manifestaren a favor en la campanya electoral. A l’ajuntament hi ha altres dos partits –Bloc i EU- i aquests, com el nostre alcalde, també estan erre que erre però amb un no rotund al PAI.
I mentre la Generalitat diu que “nones” al PAI perquè està en zona inundable, Manolo Vidal dóna la culpa de la inundabilitat de la zona costera a que “no se han hecho las infraestructuras que esperamos desde hace años”. La Cotorra li dona la raó a l'alcalde: no s’ha fet res.
Però aclarim: No s’ha fet res de res del que, en setembre del 1996 i després que el Vaca inundara mig Tavernes, va prometre en baixar de l’helicòpter Eduardo Zaplana en nom de la Generalitat del PP del govern d’Aznar d’Espanya, també del PP.
Aquell setembre del 1996, Zaplana ens va prometre obres per permeabilitzar l’autopista i la via del tren, per canalitzar el Vaca... i no s’ha fet res. I nosaltres preguntaríem si el govern municipal del nostre ajuntament ha posat molt d’interés en reclamar “erre que erre” tots els anys eixes obres. I el PP governa des del 1995 Tavernes.
I ens confirma, erre que erre pel PAI, que des de la recepció de l’informe - que per cert el PP no va donar a conéixer ni a l’oposició - els tècnics municipals estan treballant en un altre informe per donar complida resposta als tècnics de la Generalitat.
¿Vol dir això més esforços dels tècnics municipals tirats al fem? I com no més diners?. I mira que costa ben poc fer cas, i creure els informes tècnics. I més quan eixos informes tècnics venen de la Generalitat, on se suposa que els tècnics són els més preparats en urbanisme.
Però no: ací cal seguir els informes dels tècnics si són favorables a allò que ens interessa. Per tant, si els tècnics diuen que una subvenció no està ben justificada, que l’entitat la torne a l’ajuntament perquè ho diuen els tècnics.
Però si els tècnics diuen que quan li demanes diners a una empresa el fa un préstec i no el fa cap avanç de diners, ens podem gastar 6000 euros i demanar un informe extern que contradiga els dels tècnics de casa.
I ara, quan la Generalitat ens fa un informe que no ens agrada.... li anem a debatre a la mateixa Generalitat fins l’Estratègia Territorial de tota la "Comunitat", actualment en fase de discussió.
Així, erre que erre, mentre puja l’atur, augmenten els ERES i el poble s’empobreix cada dia un poc més.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta, Quants habitants a Tavernes tenen terrenys en les zones dels PAIs i els estan esperant? Quants què estan esperant voten i votaran al PP esperant la seua recompensa?

Vitality ha dit...

Per favor Manolo, si per a fomentar l'economia de Tavernes no tens al cap res més que els PAI's, aleshores deixa-ho estar, descansa o dedica't a altres coses.

No és qüestió de lluitar contra un informe. Es tracta de demostrar seny i saber buscar ALTERNATIVES VIABLES per a un poble que les necessita aviat.

Ja n'hi ha prou de prendre-li el cabell a la gent, perquè estem fins la coroneta de tanta metida, de tantes paraules buides i de tanta mediocritat. Perquè si estas defensant els PAI's simplement per a guanyar les eleccions DEMOSTRES SER UN POLÍTIC NEFAST i fas ostentació de la misèria ideològica més detestable.

TAVERNES NECESSITA UN CANVI JA

Anònim ha dit...

Una pregunta: quants habitants a Tavernes tenen terrenys en les zones dels PAIs i saben que no es va fer res? Quants d'estos que saben ben bé que els estan enganyat des de fa uns anys, es tornaran a deixar enganyar i votaran PP?

Anònim ha dit...

Segur que si, es tornaran a deixar enganyar.