L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 d’octubre del 2010

Els PAI de Tavernes són inviables. El govern del PP ha perdut sis anys per buscar nous recursos que millorara la desfeta economia local

Després d'anunciar ací l'existència d'un informe on la Generalitat venia a dir que no era viable modificar el PGOU de Tavernes i que eixe informe el govern del PP local no l'havia donat a conéixer ni tan sols als grups i partits de l'oposició que havien al·legat en contra del PAI -i suposadament, el PP local el coneixeria - avui el diari LEVANTE-EMV obsequia als seus lectors amb una datallada explicació de perquè els PAIs Bancaixa i Massalari són inviables i donant tot tipus d'arguments i consideracions legals.
Podeu llegir la part més significativa en l'edició digital del diari :

http://www.levante-emv.com/comarcas/2010/10/08/consell-rechaza-macro-pai-bancaja-tavernes-considerarlo-insostenible/745803.html


L'informe del diari ve firmat pel seu delegat S. Sapena i és un model de concreció, claredat i de dir les coses pel seu nom. L'informe de la Generalitat coincideix amb els arguments dels dos partits "menuts" de l'oposició, Bloc i EU, que sempre han estat en contra precisament per les raons que apunta la Generalitat: no estar conclós el PGOU, no fer falta terreny per urbanitzar a Tavernes, inundabilitat, Llei de Costes i no ser sostenible, entre altres.
Cal també recordar que el PP de Tavernes ha estat el gran impulsor i defensor d'aquesta macro-destrossa del litoral de la Valldigna, amb el recolzament a partir de les eleccions municipals del 2007 del PSOE, que es va apuntar al carro amb un PAI "a la vallera", amb algunes matisacions respecte al PP però PAI al cap i a la fi.

I com deiem en el nostre enllaç on anunciàvem en primicia l'existència de l'informe:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/10/la-cotorra-dona-coneixer-un-important.html

s'han perdut molts anys, s'han posat molts mitjans humans i tècnics municipals, s'han gastat per tant diners al servei d'un projecte que es veia inviable i més encara després de la crisi dels darrers anys.
I l'economia i serveis de Tavernes cada dia pitjor i sense nous llocs de treball.
-


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara, que Manolo i companyia tornen els diners que ha costat tots els procediments que han fer en la regiduria d'urbanisme durant sis anys

Votant del Bloc ha dit...

Gràcies Cotorra perquè gràcies a vosaltres s'ha sabut tot. Està clar que el diari ha begut en la vostra notícia.
A vore quina excusa diuen PP i PSOE. Cal recordar que els dos estaven a favor
dels PAIs.
L'argumentació que es diu en la notícia és exactament la que va donar el BLOC en la campanya i precampanya en les eleccions de 2007. Al final el temps posa a cadascú en el seu lloc.
Hui és un gran dia per a Tavernes: s'acaba la destrucció del territori, s'acaba amb l'especulació i s'acaba amb les mentides del PP. Al cap i a la fi, açò dels PAIs sempre ha sigut una mentida. Des del primer moment estava clar que no anaven a fer-se.

Perquè els lectors de la Cotorra se n'adonen estos són els arguments textuals que donava el bloc i que va posar en les al·legacions:

Dos actuacions insostenibles des del punt de vista ambiental, el desenvolupament està en contra de diverses lleis i normes i, a més, a Tavernes hi ha sòl urbanitzables
més que suficient per atendre la demanda de vivenda els pròxima anys, tant en primera com de segona residència.

És exactament el que diu la Generalitat.

Anònim ha dit...

Cuidao, que l'informe de Conselleria no diu que NO... al menys, encara no ho diu...

En el seu informe, Conselleria sols diu alguna cosa com que:
"Conselleria opina que eixos dos PAIs son una barbaritat i una burrada...
Vos donem la oportunitat de que ens envieu més informació i justifiqueu millor les coses...
Perque per el que em vist fins ara, la resposta va a ser que NO...


Total, que encara no ha dit que NO, però quasi..

Ara el tio Manolo es gastarà un altra fortuna (dels nostres diners) en informes técnics intentant justificar allò que no es pot justificar...

I de paso, a vore si arriven les pròximes eleccions i seguix diguent que "es simplement un problema tècnic", i que els PAIs van avant...

No, si es que tenim allò que ens hem buscat...

Jan

PP amb el PAI fins la mort ha dit...

Tornaran a utilitzar el PAI a les properes eleccions de 2011. Com que poden presentar al·legacions a Conselleria, el PP va a aprofitar el tema burocràtic per a tornar a dir-li als seus acòlits i a la associació pro-PAI, QUE ENCARA ES FARÀ EL PAI!!
Quan ja fa setmanes que Bancaixa es va desvincular, i quan la pròpia Conselleria ha emès el INFORME SECRET ( gràcies Cotorra, per donar-li aire. T'odiaran cada vegada més, jajaja), els peperets tornaran a fer bandera del desficaci urbanístic que sempre ha significat els 2 PAI.
Quan ni saben que significa un Parc Tecnològic, i que actualment a Espanya NINGUN dels existents, que compten amb connexions amb Aeroports i Universitats directament funcionen, el que més, al 60 per cent. Quant un Parc Tecnològic sols dona treball a personal ALTAMENT QUALIFICAT, no als treballadors normals i corrents.
Quant hi ha milers de metres aprovats al PGU del poble, que sí que afecta directament a les industries i empreses locals, on no s'ha pegat palustrada en un mont d'anys.

El PP de Tavernes vol exprimir la codicia i l'avarícia il·limitada i natural que tots, o quasi tots, tenim com a condicionant humà. SI EL PAI ES FA, TOTS SEREM RICS!!!

I encara hi haurà gent que se ho tornarà a creure. I que ni s'hauran assabentat que els PAI són inviables i la ruïna de la Valldigna; això sí, la riquesa de quatre elements sense escrúpols.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Compreneu que no podem publicar comentaris ANÒNIMS del tipus: aquest o l'altre ha cobrat comissions de les ventes de terra de tal i qual i eixa comissió la va pagar tal i qual, etc. si el fet que denuncieu no està perfectament documentat i s'identifiqueu com autors, amb independència que després ho publiquem amb un pseudonim.

Per tant o absteniu-vos, perquè no en publicarem cap, o documenteu les vostres acusacions. Que no estem per visitar jutjats!!.

Gràcies.

Vitality ha dit...

Encara que els PAI's estiguen, de fet, morts, no crec que la trampa política dels PAI's estiga desactivada. Els PAI's continuaran essent part substancial de la campanya electoral que ens ve. Encara que els anàlisis de l'administració autonòmica posen en evidència la inviabilitat dels PAI's, el PP local recorrerà a l'argument que la culpa la té Zapatero, Gandia, l'oposició, els ecologistes, els immigrants o tots plegats.
Només un gran esforç per informar i arribar a la ciutadania, i aconseguir una ciutadania disposada de veritat a aprendre i a ser informada poden fer que alguna cosa canvie en aquest país on, pel que sembla a la llum de les enquestes, es prèmia amb el vot qualsevol animalada, fins i tot al corrupte que s'ompli les butxaques robant el que és de tots (el poder de Canal 9 és incommensurable).
Malgrat la barbaritat dels PAI's, la manca de programa i la mediocritat més evident, malgrat tot això, és bastant probable que Manolo guanye les properes eleccions. I ho farà mostrant-nos una piscina coberta que hauria d'haver-se inaugurat fa anys, posant-se medalles a la inauguració d'un Institut de Secundària on haurien d'haver estudiat els nostres fills que ja han acabat, fa anys, la carrera. Serà penós també tornar a veure el dibuix (el simple dibuix) d'una circumval·lació de Tavernes que ha anat minvant en les seues dimensions i funcionalitat al passar del paper “cuixé” d'un programa electoral a un altre. Però el pitjor serà tornar escoltar en boca de Manolo les bondats d'uns PAI's impossibles mentre pensa, "pobres imbècils", seguint el més pur estil d'Alfonso Rus.

EN DEFINITIVA TENIM I TINDREM EL QUE MEREIXEM

Indesidenter ha dit...

Mal ho tenim si la gent encara li "agraeix" al PP el haver paralitzat durant 10 anys l'institut.
I pitjor si també "els agraeix" l'endarreriment de la piscina. Cal saber i recordar que quan la anunciaren en el 2003 no tenien els solars, ni el Pla Parcial "El Vergeret" tenia el lloc adequat i adequat i hagueren de fer una modificació del Pla Parcial que va aprovar la Generalitat molt de temps després de manera que fa només dos anys que es va poder iniciar el projecte.
S'han dit moltes incorreccions tant en l'institut com en la piscina.
El PP hauria de demanar disculpes per l'endarreriment i pel greu perjudici a Tavernes, disculpes per no fer res en la circumval·lació però ens demanaran els vots a la seua ineficàcia.

foraster ha dit...

La veritat, no sé com encara es qüestioneu l'utilitat de les mentides per enganyar els votants. Fins i tot, de tant de repetir-les, acaben crient-se-les els mateixos que les inicien.
Tot i repetint-me, tornaré a posar com exemple el tema de la piscina coberta. En aquest cas, els del PP anaven dient, a tot arreu, que la piscina no es feia per culpa del Bloc al paralitzar, via judicial, la venda del solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil o dels baixos de l'edifici construit allí, tan se val. Els veïns s'ho creien això sense aturar-se a pensar que això era impossible sols pel fet de que a l'Ajuntament de Tavernes el poder era total i absolutament del PP, què governava aleshores, (i ara també) amb majoria absoluta. El vaïnat no miarva de contratar això ni tan sols es preocuopaven de conéixer els motius o el que realment passava.
Però tot no queda ahí, fa un parell d'anys, parlant amb Amparo Espí, i sens vindre a conte en la conversa que estavem tenint, va tornar a dir això de què èr culpa del Bloc la piscina no havia pogut iniciar-se abans. Ella mateixa s'ho creia això. estav totalment convençuda.

Indesidenter ha dit...

Coses de la regidora. Potser els seus companys de grup potser no li digueren el que tots sabien: primer, que no tenien els terrenys i quan els van tinde calia modificar el Pla Parcial Vergeret perquè no hi cabia i es va fer una modificació de zones verdes i tercer la Generalitat va tardar QUASI QUATRE ANYS en aprovar la modificació.
Això és el retard i no les bovades que s'han dit que dos regidors del Bloc paralitzaren tota la majoria absoluta del PP amb 12 regidors