L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 6 de juny del 2010

Camps no defensa els treballadors públics ni els interessos del ciutadans

Redacció feta a partir de la nota de Compromís-Bloc

El síndic de Compromís, Enric Morera (BLOC) critica que el cap del Consell, “no reduïsca el número de conselleries, a diferència d'altres comunitats” i que no faça com el govern basc “que només reduirà als funcionaris un 2%, que és la retallada del govern central i no aplicarà cap reducció autonòmica. El govern autonòmic basc no minvarà el poder adquisitiu dels seus empleats cosa que sí que farà Camps i que lamentem profundament”.
Segons Morera, “Camps parla molt de la crisi i li tira les culpes a Zapatero, que la té, però el president valencià és responsable a parts iguals i no fa res per remeiar-ho: no redueix conselleries, no redueix els càrrecs de confiança que té la seua Consell, no retalla les ajudes a les fundacions públiques i privades i només castiga als funcionaris de la Generalitat. El PP ha posat el crit en el cel amb les retallades socials de Zapatero, però ells no fan com els bascos, que s'han negat a retallar el 5% i per això els empleats públics d'Euskadi només tindran la reducció del 2% corresponent a l'estat".
El grup parlamentari del BLOC i Iniciativa considera que hi ha altres fórmules per a retallar la despesa pública i ha presentat una Proposició No de Llei amb caràcter d’urgència en les Corts Valencianes perquè el Consell done compliment de l’acord de febrer de 2008 de la Generalitat amb els sindicats. Per eixe acord es compromet a pagar la carrera professional i com ha dit Morera "eixe pagament no té res a vore amb la més que injustificada retallada que ha fet Zapatero als funcionaris”.
El síndic de Compromís ha dit que "no podem confiar en un govern que no complix ni els propis acords que s’han fet amb anterioritat, mentre gasta a dos mans en despeses innecessàries".

-