L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 d’abril del 2014

L'ajuntament pareda una finca abandonada per evitar entrades i robatoris

 
L'Ajuntament ha decidit paredar els accessos del garatge i els dos portals d'una finca del carrer Sant Benet per a prevenir l'ocupació il·legal. Aquest edifici que està deshabitat i mai es va arribar a estrenar és l'objectiu des de fa temps d'assalts i robatoris per a sostraure material i electrodomèstics.

L'edifici fa sobre els 10 anys que està acabat però roman buit després que l'empresa constructora iniciarà el procés de concurs de creditors sense haver-los lliurat als compradors.

El regidor d'infraestructures municipals, Josep Llacer, després d'un informe dels tècnics municipals i amb l'acord de l'administrador concursal, ha decidit paredar els accessos per a donar una una solució als robatoris i al risc d'ocupació indeguda dels habitatges.

El regidor ha confirmat que es compta amb l'autorització escrita de l'agent concursal i els treballs corresponents s'afegiran al concurs, com ja va ocórrer temps arrere quan es va haver de reparar un desperfecte en la vorera.
 
La promoció d'habitatges va entrar en concurs de creditors a pesar que alguns propietaris havien avançat fins a 18.000 euros i ja fa una dècada que estan deshabitats i sense lliurar. 
 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em pareix molt bona iniciativa de l'ajuntament. Però encara hem de lamentar que hi ha gent sense vivenda i no hagués estat malament que hagueren entrat de forma ilegal.
Que es sap de l'empresa ? Han escurat les butxaques a les pobres families.
Que donen la cara o tornen els diners. Un concurs de creditors durant 10 anys? Que vergonya senyors.