L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.040
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.079

dimecres, 9 d’abril de 2014

L'Ajuntament estalviarà vora 8.000 euros a l'any en fotocopies gràcies al nou contracte firmat pel govern municipal


L’Ajuntament de Tavernes continua racionalitzant i optimitzant despeses, i ara li ha tocat el torn a les fotocopies en blanc i negre i color, on gràcies a les mesures preses pel govern municipal s'aconseguirà un estalvi anual de 7.896 euros. Eixa quantitat representa un estalvi del 34,37 per cent anual en les despeses de fotocòpies i manteniment dels equips dels edificis i instal·lacions municipals.

El contracte que tenia firmat l’Ajuntament de Tavernes era d'un pagament mensual de 1.915 euros en concepte de fotocòpies i manteniment de les fotocopiadores de tots els edificis municipals, com ara l’ajuntament mateix, el Braç Treballador, la Casa de la Cultura, oficines del pavelló cobert, etc.

Amb la revisió dels contractes i la renovació de maquinària, el cost mensual que paga des d’ara mateix l’Ajuntament per este concepte és de 1.252 euros al mes, la qual cosa suposa un estalvi mensual de 658 euros, és a dir, 7.896 euros d’estalvi anual.

El regidor de Modernització i Informàtica, Josep Llàcer, ha afirmat que “la nostra prioritat és fer una gestió eficient i responsable; este és el nostre compromís amb la ciutadania. Per això seguim treballant en la racionalització de despeses i optimitzant recursos. Amb estes accions estalviem un 34% de despesa en fotocòpies i manteniment dels equips, alhora que els renovem, modernitzem i n'adquirim de nous. Tot això, sens dubte, millorarà el treball diari en el diferents departaments de l'Ajuntament, així com el servei i l'atenció als nostres veïns”.

Cal destacar també l’adquisició d’un escàner per al Jutjat de Pau, que evita doblegar les pàgines dels llibres antics, amb el consegüent perill que això suposa per als exemplars.