L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 d’abril del 2014

Morera (Compromís) a Font de Mora (PP): “El sistema del PP és el de la corrupció. El sistema del PP és el d’un partit vell, incapaç de fer front al problema de la desocupació’




El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la ubicació de partits polítics que ha fet el director de campanya del PP, Alejandro Font de Mora, “és bastant realista perquè nosaltres, certament, no som del sistema del PP, que és el sistema de les caixes B, dels tresorers empresonats, dels imputats per corrupció i és el sistema de les retallades brutals i antisocials”.

Segons Morera “el sistema del PP és el d’un partit vell, incapaç de fer front al problema de la desocupació i que genera moltíssima pobresa a les famílies. És el model on viuen bé els poderosos i on es rescaten els bancs i no les persones. És un model caduc i acorralat per la justícia, que fuig de la transparència i del debat parlamentari i, evidentment, nosaltres no formem part d’eixe model que ens ha dut a la ruïna a tota la societat i que ha enfonsat el sistema productiu valencià”. 

Que el PP està nerviós es clar i notori. Que totes les enquestes diuen que van a perdre la Generalitat, és per ara clar i notori, i que el PP prefereix una alternança PPSOE, això també és clar i notori. 

Potser per això a partir d’ara ens hauren d’anar acostumant a llegir o escoltar destrellats com els que ha dit el director de campanya del PP, Font de Mora, que si no te prou en preocupar-se dels seus, ara vol arreglar la casa dels altres, i ha qualificat els partits Compromís i EU com “antisistema dins del sistema” i que “estaven dins del sistema per a destruir-lo”. 

Segons Font de Mora quan la crisi es vaja resolent la confiança dels ciutadans en les institucions es restaurarà i “aquests grups antisistema s’aniran desinflant perquè no tenen futur i no responen a un interès majoritari”. 
-