L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 26 d’abril del 2014

Concentració en contra la decisió del PP de Gandia de retirar l'escultura "25 d'abril" d'Antoni Miró.



Unes 250 persones es van concentrar ahir divendres a Gandia (la Safor) davant l'escultura “25 d'abril 1707” de l'artista Antoni Miró, per a protestar contra la decisió del govern municipal del PP de canviar-la d'ubicació. A l’acte va assistir el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, i el secretari general del PSOE valencià, Ximo Puig.

L'artista Antoni Miró es va mostrar agraït pel suport rebut en aquesta concentració en contra de la decisió municipal i ha qualificat l'alcalde de Gandia, Arturo Torró, de "cavernícola i molt mediocre. Es passa el dia insultant i dient mentides i nosaltres no estem per a això. Nosaltres volem legalment defensar l'escultura i intentar que no es lleve" ha asseverat.

El creador ha reclamat "mesures cautelars perquè no es faça el dany" al mateix temps que ha dit que "si anàrem com ells, deixaríem que la llevaren i reclamaríem indemnitzacions milionàries. Però no estem per açò, estem perquè a Gandia no li coste res".

El portaveu de Compromís, Enric Morera, que és d’Oliva, ha titllat de "contrasentit i bogeria absoluta la del senyor Torró, que es gaste 300.000 euros a destruir una estàtua d'un gran escultor com Antoni Miró. Li propose que els 300.000 euros els gaste a donar treball en polítiques d'ocupació o que els done directament a Cáritas, però gastar en un Ajuntament arruïnat per les seues polítiques 300.000 euros no té sentit, és un disbarat absolut que la ciutadania no es pot permetre".

Durant la concentració s'ha llegit un manifest on s’ha reivindicat que l'escultura no siga traslladada i s’ha insistit en què la decisió del govern del PP respon a "motius ideològics".
-

3 comentaris:

Jaume ha dit...

El País amb Compromís. Trau la foto sense cap representant significatiu de la nostra cooperativa política.

Arrieros somos y en el camino nos veremos.
És información o ocultació per interesos.

Anònim ha dit...

També apareix Agustí Cerdà, president d'Esquerra Republicana del País Valencià i no heu dit res. També és informació o ocultació per interessos, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim el gust de conéixer a eixe senyor. No sabem qui és.
De tota manera la culpa no seria nostra sinó de la font de la qual està treta la noticia: Simplement ens hem limitat a esmentar els polítics que allí es nomenaven.
Nomenar-ne un mes no passava res.