L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 15 d’abril del 2014

Final dels Campionats de Raspall de l'IES La Valldigna



Demà dimecres, al Trinquet Municipal del Poliesportiu Municipal, se celebrarà la final del Campionat de Raspall que ha organitzat l’IES La Valldigna entre els alumnes del centre a iniciativa del Departament d’Educació Física.

Els alumnes venen efectuant partides en l’hora dels esplais des del mes de gener fins ara, amb una bona participació de moltes parelles i trios. Els alumnes que hi ha participat son majorment del primer cicles i segon cicle d’ESO, tant masculí i femení.

Les partides de la final està previst jugar-se a partir de les hores de l’esplai i fins les 14 hores de la vesprada.

Aplaudim la iniciativa i us encoratgem a continuar-la en pròximes edicions i cursos. Tot el que siga recuperar els nostres jocs i esports tradicionals compta amb la nostra estima. Enhorabona!
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al IES Jaume tambe dins la seua setmana cultural estan participant en campionats de raspall i frontó, tambe al poliesportiu municipal. Estaria be que d'eixos xiquets i joves alguns continuaren practicant el nostre esport nacional, al poble hi ha instalacions,escoleta,club i regidoria que es preocupa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No disposem d'informació sobre eixa activitat de l'IES Jaume II el Just.
Agraïm qualsevulla informació al respecte.