L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 10 d’abril del 2014

Compromís presenta amb Equo, la Chunta i altres formacions la candidatura de "Primavera Europea"


"És necessari canviar Europa, reiniciar-la des de la democràcia, des dels drets socials, des del respecte als pobles i des de l'ecologia" va assenyalar el cap de cap de llista de "Primavera Europea", Jordi Sebastià en la seua intervenció, recordant que és alcalde d'un poble, Burjassot, "conegut per tenir la radiotelevisió pública tancada, aqueixa RTVV que tornarà i que recuperarem nosaltres".
 
J. Sebasstià va repassar què pensa fer la coalició a Europa: treballar per els persones i la dignitat dels ciutadans europeus i potenciar la participació. El cap de llista de de Compromís va dir que portarà la veu del País Valencià a Europa “una veu fins ara marginada o inexistent”.

També ha recordat iniciatives de la Coalició Compromís com la de "rescatem persones" o la demanda d'una auditoria del deute públic, que ha considerat aplicables fóra del País Valencià i també en l'àmbit europeu. "Són necessàries", ha dit, "per a donar prioritat a la ciutadania, no a la troica o als bancs, que semblen els únics perjudicats perquè són els únics que rescaten".
Punts del programa seran dedicats als joves, el treball, el medi ambient, els drets socials, la renda mínima garantida i a fer que el Parlament Europeu tinga més participació de la ciutadania. Sebastià afirma que calç canviar Europa "des de la democràcia, els drets socials, el respecte als pobles i l'ecologia".
 
En la presentació han intervingut també Florent Marcellesi, de Equo, que ocupa el segon posat de la candidatura Primavera Europea, i Ángela Labordeta, de la Chunta Aragonesista, que ocupa la tercera plaça. Han assistit a la presentació dirigents d'altres partits que formen part de la candidatura, com Participa, Partit Castellà, Per un Món més Just, Coalició Verats (Ceuta), Socialistes Independents d'Extremadura i Socialistes per Tenerife.

Les darrers enquestes donen a la coalició fins a 2 diputats europeus

UPyD s'apunta al carro del PPSOE
 
La UPyD s'ha apuntat al "carro" de partits com PP i PSOE, és a dir a marginar per complet els candidats valencians a llocs de darrere, no eixidors, en les llistes. Ha ha presentat als candidats valencians que integren la candidatura al Parlament Euopeo, quatre persones la primera de les quals ocupa el lloc 15 i les restants el 17, el 33 i 43. 

Simplement significatiu del pes valencià i el que representa el nostre territori per a aquest partit, a pesar que és el tercer en nombre d'afiliats.