L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 d’abril del 2014

Avui dissabte hi ha hagut una eixida de senderisme organitzada per la regidoria d’Esports.


 
Un any més, la Regidoria d’Esports de Tavernes ha organitzat l’eixida de senderisme que permet als participants gaudir de l’entorn natural de la Valldigna. L’activitat ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, del Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil i Policia Local. 
 

Unes 120 participants entre xiquets i xiquetes i adults acompanyants han participat en la marxa senderista organitzada dins de les activitats extraescolars desenvolupades al llarg de l’any i que compten amb la participació de les escoles de la ciutat. A les 9:30 hores els participants s’han congregat a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal per iniciar la marxa cap al Mirador i després per la senda del Massalair i Raco Joana han tornat a Tavernes. Els mes menuts han anat a la Fonteta de la Mina. 

 
El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha destacat que l’activitat pretén que els menuts coneguen la nostra vall i les muntanyes del voltants, per tal de comprendre on viuen i s’inicien en l’estima en el patrimoni natural de la Valldigna i el nostre ecosistema. “Una de les millors maneres de conscienciejar-nos de la importància és integrar-nos en els boscs, parcs, brolladors, sendes i, alhora que practiquem esport, ensenyem els nostres fills a estimar la nostra terra”. 
-