L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 d’abril del 2014

Compromís per Tavernes lamenta el tancament de “Tres Creus Ràdio”. Una altra ràdio en valencià que tanca el PP


Hui tancarà “Tres Creus Ràdio, la ràdio que tres joves valldignencs van voler emprendre en el desolat panorama radiofònic valencià i de Tavernes. A la Valldigna, on escoltar una emissora de ràdio és tot una proesa, només aquesta ràdio parla en valencià i ens acosta les notícies del poble.

La gerència d’esta nova ràdio, relleu d’una altra ràdio que durant molts anys havia omplit les ones sense ser mai molestada ni tancada, li estava donant un aire fresc a este mitjà de comunicació tan pròxim al ciutadà, cobrint tots els àmbits socials de Tavernes.

Sabem que des de sempre la ràdio del poble era il·legal. Els joves que la portaven ara volien fer les coses bé i legalitzar-la. Des de Compromís per Tavernes lamentem que la Generalitat Valenciana no haja donat les facilitats administratives per que puga funcionar sense entrebancs i que obligue al tancament amb l’amenaça d’enormes multes.

Compromís per Tavernes lamenta i fa palesa la seua protesta per les maneres del govern valencià que torna a tancar un mitjà de comunicació que parla en valencià, que s’implica en les activitats del municipi i que és escoltat majoritàriament pel poble, mentre deixa sense molestar a centenars d’empreses pirates amigues en tot el territori valencià. Sembla ser que la llibertat d’expressió del mitjà que ara administrativament s’obliga a tancar i el fet de parlar en valencià són massa perillosos per als governants de la Generalitat que semblen practicar la política de terra cremada quant a mitjans en valencià .

Finalment, Compromís per Tavernes vol donar suport als treballadors de “Tres Creus Ràdio” - Àlex Blasco, Iris Pons, Inma Clemente i col·laboradors, en estos moments tan durs.
Remés
-