L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

dilluns, 7 d’abril del 2014

Caritas recapta 1.176 euros en la "III Fira Solidària del LLibre d'Ocasió"


 
Cáritas ha recaptat 1.176 euros en les activitats desenvolupades al voltant de la "III Fira del Llibre d'Ocasió" i en la seua nota de premsa agraeix el recolzament de tots i convida a la ciutadania a continuar participant en aquestes accions. 

Un any més, Cáritas Interparroquial, ha organitzat la fira solidaria del llibre d’ocasió el passat divendres, 4 d’abril, al Mercat Municipal, de la nostra població va tindre lloc la tercera edició d’aquesta ja tradicional fira del llibre que, a més, va contar amb la degustació de coques salades, coques dolces i altres dolços preparats per les Ames de Casa i xocolate preparat per l’equip d’animació de Càritas.

La participació ciudatana a aquesta acció podia ser de dues maneres: o bé donant llibres per tal de posar-los a la venda a la fira, o si de cas acudint a la fira i comprant-ne a partir d’un euro. Els punts d’arreplega dels llibres usats van ser les parròquies de Sant Josep i Sant Pere, els col·legis de la població i a la Biblioteca Municipal.

Enguany l’animació a la fira ha estat l’actuació musical dels alumnes de segon i tercer de la ESO dels col·legis Patronat i HHDC dirigits pels mestre de música Salvador Ribis.

Amb aquestes activitats Càritas a més d’aconseguir arreplegar suport econòmic per a dur endavant les seues accions de suport cap a les de més de 300 famílies de la vall pretén conscienciejar a la nostra població envers a la solidaritat i a la necessitat de que canviant un poc cadascun de nosaltres podem aconseguir canviar el nostre món i fer-los més just i equitatiu. 
 
 
Segons la nota i fotografia remesa per Cáritas
-