L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 27 d’abril del 2014

El tenista David Ferrer va alçar una gran expectació ahir al Club de Tenis



El tenista de Xàbia (Marina Alta), David Ferrer Ern, que és alhora un dels més importants a nivell mundial en l’actualitat va estar ahir a Tavernes, entrenant a les instal·lacions del Club de Tenis de la nostra localitat. No hem d’oblidar que el seu entrenador es José Francisco Altura de Tavernes, però l’estada de Ferrer a la nostra localitat no és res estrany i des dels 12 anys és cosa habitual, ja que va ser a eixa edat quan va començar les visites a la ciutat per entrenaments.

Bé, la presència del tenista va alçar molta expectació, sobre tot en els xiquets, que van poder gaudir d’una xerrada amb el seu ídol durant uns moments com es veu a les fotos. 

Ferrer que va començar a jugar al tenis als 7 anys, compta amb un títol Masters 1000, set títols ATP 500 i dotze en ATP 250 a més d’haver arribat a la final del Torneig de Mestres del 2007 i la final de Roland Garros 2013. Ara per ara és el tercer tenista espanyol amb més titol, per darrere de Rafael Nadal i Manuel Orantes. 
Agraïm la informació i les fotografies enviades al nostre correu per un dels lectors.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Qina preparació, i haver començat Ferrer a Tavernes, tindre un entrenador de Tavernes, i tindre gust de vindre a Tavernes. Hi hauria que tindre-ho en compte. A qui corresponga.

Anònim ha dit...

Home, aixo d'entrenador de Tavernes sembla un poc de patriotisme exacerbat. De Tavernes,Tavernes com a molt seran els huelos, fills i pares han estat mes per Valencia que per aci.

Anònim ha dit...

Ell és de Xàbia.