L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 26 d’abril del 2014

Compromís-Bloc de Tavernes celebra el tradicional sopar del “25 d’abril”.


El col·lectiu de Tavernes de Compromís Bloc va celebrar ahir el tradicional sopar del “25 d’abril” en una coneguda bocateria de la platja, acte que se ve celebrant tots els anys de manera ininterrompuda des que es van instaurar els ajuntaments democràtics i que ahir tenia l’al·licient afegit de ser l’inici de precampanya de les eleccions europees. Això ho indicava el secretari local, Perfecto Benavent, en un breu parlament on parlava primer sobre l’efemèride del 25 d’abril i en segon lloc sobre les eleccions que hi ha “a un mes vista de la data en que estem”. 

Compromís-Bloc va reunir ahir a vora cent persones en una animada cita on el líder local i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va presentar oficialment el nom de la coalició amb la qual concorre Compromís: “Primavera Europea”. També va explicar els objectius de la formació al parlament europeu, unes paraules que foren reforçades amb un vídeo il·lustratiu sobre el programa de la coalició on, a més de Compromís, concorre amb Equo, la Chunta Aragonesista, Democracia Participativa, Por un Mundo más Justo, Partido Castellano, Socialistas Independientes de Extremadura, Coalición Caballas y otros partidos para las Elecciones Europeas. 



De manera simbòlica, moment que arrepleguen les fotografies, es va enganxar damunt de la imatge representativa de Compromís, l’anagrama de la formació per a les europees.

Jordi Joan va explicar el que representa per a Compromís i els valencians aquestes eleccions i va recordar que el 80% de les decisions que es prenen a nivell municipal venen marcades per directrius europees “per tant no ens podem quedar quiets i en casa, perquè per als valencians, per al nostre poble, per a les persones, son molt importants”. També va assenyalar que pensarem com ens ha anat com a valencians les polítiques europees impulsades pels grans partits, PP i PSOE, on només cal vore la situació del nostre camp o les ajudes que es reben.