L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 10 d’abril del 2014

PLENARI D'ABRIL: L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al conveni marc signat entre la Generalitat Valenciana i l’entitat Ecoembalajes España SA.



 
La regidora delegada de contractació, Llum Sansaloni, de Compromís-Bloc va informar al consistori de l’adhesió del nostre Ajuntament al conveni firmat entre la Generalitat i l’empresa privada Ecoembalajes España per a la gestió dels contenidors grocs (recollida selectiva d’envasos lleugers) i el contenidor blau (recollida selectiva de paper i cartró).
 
 La regidora va explicar que aquest conveni substitueix el que es va subscriure l’any 2008, i tal com es va indicar, encara que s’havien fet gestions per tal que pogueren intervindre empreses de Tavernes en aquesta tasca, no s’ha pogut aconseguir perquè el conveni obliga a que la gestió s’ha de dur a terme amb la entitat assignada per la Generalitat. 

Aquest fet va portar a dir a l’alcalde, Jordi Joan, que és un exemple més de com afectarà als Ajuntament i de manera negativa les noves lleis locals que prepara el govern d’Espanya de Rajoy i el PP, i que suposaran una total retallada de competències que ara tenen els municipis com a entitats més pròximes als ciutadans.
-