L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 17 d’abril del 2014

No arreplegar la caca dels gossos pot dur a sancions econòmiques segons l'ordenança municipal.

L'ajuntament va informar exhaustivament de l'ordenança municipal existent sobre l'obligatorietat d'arreplegar els residus que deixen les mascotes en els carrers. Ho va fer temps arrere i va recordar amb cartells i anuncis el que deia l'ordenança ja existent de temps.

I després va deixar un temps prudencial on els agents avisaven, si pillaven "in fraganti" algun propietari que no havia arreplegat la cada de l'animal
 
Ara el temps informatiu ja ha passat i s'està procedint a sancionar eixa falta de civisme. A la foto que publiquem, podeu veure la proposta de resolució d'una multa de 100 euros per no arreplegat la cada d'un animal.

Per tant, no solament per la sanció, sinó per una simple qüestió de civisme, cal dur les bossetes de plàstic damunt i arreplegar les deixalles de les mascotes. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora de que començaren a sancionar.
Jo no entenc lo marranos que arriben a ser molts propietaris de animals, que a pesar de tenir llocs habilitats per a tals menesters, acaben duguent els gossos als parcs prop d'on estan els xiquets jugant.
El del costat de la biblioteca pareix un cagader de gossos.

Ja fa temps vaig suggerir a l'anterior alcaldia de la colocació de cartells en els parcs on s'informara de que no dugueren els gossos al parc a fer les seves necessitats:
" L'altre hi havia una persona estava amb el seu gos fent les seves necessitats, les del gos clar, es va convidar a que se'l enduguera a un altre lloc.
La resposta va ser que no veia cap cartell on es prohibira que els gossos feren les seves necessitats.
El que li demanaria (ja que es impossible canviar la mentalitat de la gent, ni omplir el parc de policia) es que es posara algun cartell convidant als propietaris dels gossos a que no els dugueren allí.

La resposta de l'anterior alcalde Manolo Vidal fou :
Li agraïsc els seus suggeriments, evidentment el que no vol complir amb les seues responsabilitats amb la societat, sempre trobarà tot tipus d'excuses.
Els animals han de fer les seues necessitats i som els propietaris d'estos, els que tenim el deure de no embrutar l'entorn. Com bé ha dit, és un problema de mentalitat tal com diu en el seu escrit, i entre tots hem d'intentar canviar-la. Des d'este Ajuntament, continuarem actuant en tots els camps, per mitjà d'actuacions administratives i policials.



Ja era hora que algú s'enfrontara a els problemes dels vallers de cara.

Anònim ha dit...

Per favor, demane a qui corresponga, que ens faciliten als que tenim mascotes, que pugam utilitzar els pipicans. De vegades estan tan bruts que el gos no pot ni entrar en ells per les brosses altes i fulles que hi han amontonades.

Anònim ha dit...

La falta de civisme com a norma general entre els propietaris de animals, amb les seues excepcions, és impresionant. Es cert que desde que canviaren la normativa hi ha moltissima gent, que no arreplegava les deposicions de les seues mascotes ni donant-los mil duros, ara ho fan i damunt ja ho tenen com a costum. Bravo. No obstant no tot es referix a les cagades. Com be diu el primer anònim el jardi del passeig Lepanto es un merder paregut a un camp de mines. No obstant el problema es de civisme. Per que sino es permetixen les corretges extensibles? En mans de gent incivica provoca situacions dignes dels Monty Python... I dels animals de montura, no parlem? Pareix ser que no va amb ells, i aixo que les seues deposicions son mes grans que les de un gos de tamany mig. I si, diran que els animals son herbivors i tal, pero per a mi una cagada es una cagada. Este tema te solucio, no obstant es prou impopular i ningú la dura a terme...

Anònim ha dit...

I les caques dels caballs de certes persones q els passejen pel poble,xq no les arrepleguen?