L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 d’agost del 2013

Tavernes celebrarà enguany 4 dies de “bous al carrer” i serà al Carrer La Barca per millorar la seguretat.



La ramaderia dels bous al carrer

La Penya Taurina “Bous a la Vall” que organitza els “bous al carrer” en col·laboració amb l’Ajuntament, va proposar el canvi atenen a un espai més gran i també motius de seguretat, car el Carrer La Barca té eixida directa al carretera CV-50 i per tant, facilita l’entrada i eixida de les ambulàncies o altres vehicles de seguretat, en cas de necessitat. 

El recinte taurí es muntarà a la zona més ampla del carrer, la situada entre el Carrer l’Empedrat i el Carrer la Mar, i a partir d’ara els interessats a llogar un cadafal poden adreçar-se a l’Ajuntament per conéixer els preus dels mateixos. L’espectacle taurí i l’entrada al recinte són gratuïts, cosa que és habitual des què Tavernes ha recuperat aquests festejos tradicionals. 
 
Una imatge dels bous al Carrer Major
Segons hem pogut conéixer, són 50 persones els components de la Penya Taurina les que enguany vestiran samarreta verda i s’encarregaran de tot allò que gire al voltant d’aquest espectacle, un nombre que pot créixer cara a festes segons ens indiquen des de la penya, que ens ha confirmat que han llogat la casa més gran del Carrer La Barca per tindre el local a festes. 

Angel Moreno, persona experta en el tema i ànima del grup, serà el director d’orquestra ajudat en la part administrativa per Salvador Palomares, Vicent Mejias atendrà tot allò que faça referència a infraestructures i la festa, mentre Ramon Monserrat durà el “bou en bici” per a esplai dels menuts. 

També hem pogut esbrinar que, si no hi ha canvis de darrer hora, enguany augmenta un dia el festeig i seran quatre dies, del dijous dia 19 al diumenge 22 ambdós inclosos, amb un dia d’espectacle nocturn que s’ha marcat per a la nit de dissabte dia 21.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a la "eixida directa a la carretera" s'han tingut en compte els carrers engalanats? perquè, tradicionalment, el últim tram del carrer la barca realitza el carrer engalanat a festes. I ara, què?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No justifiquem res. Simplement reflexionem sobre el fet:

En el cas hipotètic que l'últim tram del Carrer la Barca s'engalanara, només cal girar a l'esquerra en arribar al tanatori a buscar el Carrer la Dula que directament i sense cap problema du a la segona rodona de la carretera, la de les oliveres.

Nosaltres no veiem cap problema en eixa alternativa per ser molt igual que seguir recte pel Carrer la Barca.

Però es que a més d'això, el tram del carrer la Barca pot estar obert durant el temps de bous.

Ara si el que estem buscant són els cinc peus al gat...

Anònim ha dit...

I damunt son al mateix cost que l'any passat. 4 dies de bous al preu de 3 i al C/ la Barca que ės més ample que el C/ Major.

Anònim ha dit...

Amb lo ve que li venia a la Falla Portal i al Bar Hostal i ara li ho lleven. Una llastima.
I ara on anem a pendre la dinaora? Al carrer la Barca no hi ha cap bar.