L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 10 d’agost del 2013

Compromís dóna suport al recurs d’inconstitucionalitat presentat per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).


Joan Baldoví en la intervenció al Congrés contra els desnonaments
El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, i el Síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, han fet públic el suport de la coalició al recurs d’inconstitucionalitat de la llei 1/2013 presentada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

El diputat de la coalició Enric Morera, ha manifestat el “suport i disposició total en la signatura del recurs d’insconstitucionalitat presentat per la PAH per l’engany que han suposat les mesures legislatives del govern d’Espanya de Rajoy i del PP contra la solució al gravíssim problema econòmic i social que afecta a punts ciutadans”.

Compromís ha dut a cap diverses campanyes per a frenar els desnonaments i denunciar els abusos del sector financer, cas de #RescatemPersones (clicar damunt l'enllaç) que posava en relleu la necessitat d’estar al costat de la ciutadania i garantir el dret a un habitatge digne enfront de la voracitat insaciable dels bancs.

Compromís ha manifestat la seua adhesió al recurs i ha demanat que “s’aplique la normativa europea, la sentència del Tribunal de Luxemburg i que s’acabe d’una vegada per sempre amb aquest atropellament a les llibertats ciutadanes”, ha manifestat el Síndic de Compromís, Enric Morera.
-