L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

dijous, 1 d’agost de 2013

Intervenció de Joan Baldoví (Compromís) avui al Congrés de Diputats


El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha protagonitzat el moment original i distés en el parlament avui mateix. Jesucrist, James Bond i els sobres foren usat per denunciar la corrupció en el PP i demanar eleccions anticipades.

Baldoví li ha recordat a Rajoy que no ha dit si ha cobrat i quantes voltes, en referència al sobre dels sobresous i que el PP ha usat "esteroides, anabolitzants i transfusions en forma de donacions" per guanyar les eleccions i aplicar "un programa amagat".
 


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

I açò no ix al canal nueve? Per què serà